Home > Vind hulp > FloGrow coaching en counseling

FloGrow coaching en counseling

FloGrow coaching en counseling

werken vanuit het systemische gedachtegoed

Ik werk vanuit het gedachtegoed dat systemisch werk wordt genoemd. Ik richt me op de omgeving en de achtergrond van iemand. Je bent niet alleen een individu, maar iemand die onderdeel uitmaakt van verschillende systemen. Door naar het geheel te kijken, komen mensen tot inzichten die eerder verborgen bleven. Deze inzichten leiden naar andere perspectieven, waardoor er ruimte ontstaat tot verandering.

Coaching is vooral maatwerk. Door de jaren heen heb ik veel kennis en vaardigheden opgedaan. In een traject met jou kan ik hier vrijelijk gebruik van maken en dat maakt dat ik goed kan afstemmen op wat er nodig is. Vanuit mijn ervaring als coach/counseler, beeldend docent én beeldhouwer en richt ik me op het zichtbaar maken van veelal verborgen dynamieken. Nieuwe invalshoeken creëren ruimte om tot een ander beeld te komen van de eigen persoonlijkheid. Van daaruit ontstaan er mogelijkheden te veranderen.

Met 2 tot 4 gesprekken krijgen mensen vaak al voldoende inzichten. Inzichten die kunnen leiden tot andere keuzes. Wanneer je kiest om een coachtraject te doen bij mij dan start ik met een gratis kennismakingsgesprek van maximaal een half uur. Op mijn website is meer te lezen over mijn werkwijze. Voor mensen die graag met hun handen aan het werk gaan, bestaat de mogelijkheid om een 1 op 1 traject met beeldhouwen in steen te volgen. Coaching wordt dan gecombineerd met het werken in een zachte steensoort.

Praktijkinformatie

FloGrow coaching en counseling

Floortje Vekemans

Vogelenzang 2
5022 JZ Tilburg
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met FloGrow coaching en counseling
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.