Home > Vind hulp > Find Your Flow | Amstelveen

Find Your Flow Coaching | Amstelveen

Holistische begeleiding door coaching van body & mind

Als je in een flow zit dan gaat alles van zelf. Het kost geen extra moeite om te doen wat je doet, om te zijn wie je bent. Find Your Flow Coaching ondersteunt jouw proces om meer flow in je leven te brengen. Soms gaat dat via je lichaam en soms via je geest. Of door de combinatie van beide.

Je wil vooruit maar weet even niet hoe. De eerste stap naar verandering is bewustwording. Zichtbaar maken wat verstopt is. Je voelt dat het tijd is om hier iets aan te doen. Samen gaan we op reis, op zoek naar jouw weg. Om je kompas opnieuw in te stellen.

Flow – met de stroom mee bewegen op een natuurlijke manier. Dat klinkt heerlijk, alles valt op zijn plek. Het klopt gewoon, je hoeft er niets meer aan te doen. Maar vaak genoeg is het leven toch anders en zijn er ‘lastige’ thema’s die zich blijven herhalen. Privé of op je werk, in relatie met jezelf of met anderen. Voel je dat het tijd is om hiermee aan de slag te gaan? Dan is coaching iets voor jou.

Find Your Flow | Werkwijze

Voor mij staat persoonlijk contact voorop. Ik ben graag met mijn volle aandacht bij jouw proces aanwezig.

In ons traject maak ik gebruik van verschillende coach technieken, afhankelijk van wat nodig is. Bekende methoden zoals onder andere NLP (Neurolinguïstisch programmeren), TA (Transactionele analyse), NVC (Nonviolent Communication) worden gecombineerd met het werken in de ruimte door opstellingen (systemisch coachen) en Yoga Therapie.

Mijn kennis van yoga en lichaamswerk breng ik op een intuïtieve manier in. Zo gebruiken wij samen ook de wijsheid van je lichaam om tot de kern van het probleem te komen. Holistisch coachen dat lichaam en geest insluit. Je ervaart meer helderheid, innerlijke kracht, vitaliteit, spontaniteit en lichaamsbewustzijn.

Meer informatie

Meer informatie over de werkwijze van Find Your Flow Coaching is te vinden op www.find-your-flow.nl

Praktijkinformatie

Find Your Flow | Amstelveen

Kerstin Smialy

Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online