Home > Vind hulp > Fenne Oostewaal

Direct aan de slag met jouw Burn-out

boek nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Fenne Oostewaal - Professionele therapie bij Burn-out

Leer het voorgoed anders te zien om voluit te leven vanuit jouw hart

Ben je op zoek naar een professionele therapeut bij Burn-out, bore-out, het opnieuw uitvinden van jezelf, zelfacceptatie, omgang met ziekte, perfectionisme, depressie en/of angsten? Wil je meer rust, focus, helderheid en daadkracht in dienst van jouw hart? Wil je het nu ECHT anders?

Liefde is het sleutelwoord. Hoe ‘soft’ dit ook mag klinken, zonder liefde voelt een mens zich niet wezenlijk veilig om zijn eigen kern tot bloei te laten komen, waardoor er langzaam maar zeker een energiegebrek ontstaat die bij ieder mens tot unieke problemen leidt.

In mijn praktijk en trainingen ontwikkelde ik een model wat door het creƫren van overzicht en inzicht, transformatie op een diep niveau bewerkstelligt. Het geeft je tevens een kaart voor het leven, zodat je altijd jouw eigen weg weer kunt vinden.

Locaties in Bergen NH, Utrecht en Den Ilp (onder de rook van Amsterdam), of online.

Over Fenne Oostewaal

Opleidingen & Ervaring

Omdat ik wil dat jij je echt in goede handen voelt, wil ik dat je weet dat ik ben opgeleid als Natuurgeneeskundig therapeut aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal. Dat is een 6-jarige HBO opleiding stampvol intermenselijk contact. Echte gesprekken met echte mensen, met echte feedback, waardoor ik als therapeut stevig in mijn schoenen sta.

Inmiddels ben ik bijna 10 jaar afgestudeerd en heb ik de nodige na- en bij-scholingen gedaan om vergoedingen via de verzekering mogelijk te maken en om een expertise te ontwikkelen in Burn-out en bore-out. De opleiding in Burn-out zal ik halverwege dit jaar afronden.

Daarnaast ben ik sinds mijn 18e al actief als yogadocente. Door de jaren heen ontwikkelde ik lessen die een diepe ontspanning vrijmaken, vreugde brengen en je echt jezelf laten zijn. Dankzij zoveel contact en ervaring heb ik een goed beeld van de mens die tegenover mij zit.

Na al die jaren wordt mijn liefde, geduld, plezier en begrip alleen maar groter. Het innerlijk licht van de mens is zo ontzettend krachtig, fantastisch als ik je daar met mijn expertise in mag helpen ontwikkelen!

Praktijkinformatie

Fenne Oostewaal

Fenne Oostewaal

Zwet 8A
1862 JE Bergen
  • In de praktijk
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Fenne Oostewaal
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.