Home > Vind hulp > Femke Posthumus

Ervaar diepe rust en ruim fysieke en emotionele blokkades op

Cranio-sacraal en Intuïtieve massage

Femke Posthumus | Cranio-sacraal en intuïtieve massage

Wijsheid van het lijf

‘Luister naar je lijf’ is een uitspraak die je steeds vaker hoort. Weet jij eigenlijk ook niet goed wat dat dan precies is? Cranio-sacraal behandelingen en intuïtieve massage zorgen ervoor dat je tot rust komt. Vanuit die rust kun je meer en steeds beter gaan voelen wat je lijf jou te vertellen heeft. Een unieke toevoeging aan mijn behandelingen is de kleur- en geurtherapie waar ik mee werk. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor Cranio-sacraal en Intuïtieve massage in Rotterdam.

Continu aan staan

Gedurende het leven zorgen allerlei stressvolle ervaringen en trauma’s – klein, groot, fysiek, emotioneel – voor blokkades en chronische spanning in het lichaam. Dat komt omdat wij gebeurtenissen vaak niet echt verwerken en (te) snel de draad weer oppakken. Wat verder voor veel spanning zorgt, zijn de stress en vele prikkels waar we aan blootgesteld zijn. Ons zenuwstelsel is continu geactiveerd en dat heeft nogal wat impact op je gezondheid en het gevoel van welbevinden.

Spanning loslaten

Spanning en stress gaan zich ophopen in het bindweefsel (fascia). Je hoort mensen vaak zeggen: ‘het stroomt allemaal niet zo lekker meer door’. In feite voel je stagnatie die zich weer kan vertalen in allerlei vage klachten waar niemand een vinger achter kan krijgen. Door aanraking op diepere weefsellagen van het lichaam kan spanning langzaamaan losgelaten worden. Het zenuwstelsel kan tot rust komen. Je gaat een diepere rust en een betere doorstroming ervaren en dat is een enorme boost voor je gezondheid.

Lees ook: De kracht van aanraking

Kleur- en geurtherapie

Geuren en kleuren hebben een grote invloed op het geestelijk en lichamelijk welzijn. Geur behoort tot ons basisinstinct en speelt vaak een belangrijke rol in herinneringen die we hebben.  Elke kleur heeft een universele of persoonlijke betekenis die altijd zintuiglijk is.

Tijdens de behandelingen werk ik met producten van Altearah om bepaalde fysieke en emotionele stoornissen in balans te brengen door het gebruik van geuren en kleuren. Elke kleur staat voor een emotie en is een uitgangspunt voor de samenstelling van de Altearah producten waarvan etherische oliën het belangrijkste ingrediënt zijn.

De gecertificeerde biologische producten, samengesteld op basis van 100% natuurlijke etherische oliën, zijn verkrijgbaar in 14 kleurrijke emoties.

Praktijkinformatie

Femke Posthumus

Femke Posthumus

Schietbaanlaan 12 A
3021 LJ Rotterdam
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Femke Posthumus
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.