Home > Vind hulp > Female40Plus

VOOR ELKE 40+ VROUW DIE HAAR HORMONEN, LIJF EN LEVEN IN BALANS WIL KRIJGEN

Female40Plus helpt je op weg naar Fysieke, Emotionele en Mentale balans

Ben jij een 40+ vrouw die vastloopt? Uit onderzoek blijkt dat vrouwen tweemaal sneller last hebben van stress dan mannen. Door verandering in de hormoonhuishouding, nemen stresshormonen minder snel af tijdens de midlife-fase. Je bent begin 40 misschien helemaal nog niet bezig met een overgang. Maar heb je meer of verergering van bepaalde klachten, kan dat absoluut met je hormonen te maken hebben. De perimenopauze begint vaak eerder dan verwacht…

Via mijn gratis online Female40Plus Magazine kun je checken of en welke hormonen rommelen. En tevens kijken of je misschien te maken hebt met de (pre)overgang. NAAR HET MAGAZINE!

Voorkom een burn-out

Rond de 40 is een leeftijd waarop veel vrouwen heel wat ballen hooghouden. Zowel met zorgtaken, als met gezin, werk en sociale contacten. Veel vrouwen krijgen steeds meer last van overprikkeling, oververmoeidheid, moodswings en nog maar te zwijgen van de stress vanwege kilo’s die eraan komen en niet af lijken te gaan…

Voel jij je niet lekker in je lijf en lijkt het leven steeds meer op overleven? Ik help je graag op weg om je hormonen, lijf en leven in balans te brengen. Vanuit mijn persoonlijke ervaringen en opgedane kennis door meerdere opleidingen, zoals: HBO – SPH, voeding en gewicht, NLP (Practitioner & Master), Mindfulness en gecertificeerd hartcoherentiecoach (wetenschappelijke methode om emoties te leren reguleren) werk ik werk vanuit ‘de strategie van drie’: Body – Heart – Mind.

Ik heb ‘de Vitale Vrouw Leefstijlmethode‘ ontwikkeld. Uniek en onderscheidend, een integratieve benadering die zich specifiek richt op de 40+ vrouw en alle uitdagingen juist in de overgangs- en midlife fase.

Voor meer tips kun je naar mijn podcast- en/of blogpagina gaan. 

Gratis sessie

Ik reserveer wekelijks 3 plekken voor een gratis sessie. Je kunt vrijblijvend met mij in gesprek gaan en krijgt meteen een aantal tips. Daarna laat ik het volledig bij jou of je voelt dat er een vervolg mag komen of niet.
Een afspraak kun je in mijn agenda plannen.

Wie weet spreek ik je gauw!

Hartelijke groet,

Mandy

 

Praktijkinformatie

Female40Plus

Mandy Jacobs
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Female40Plus
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.