Home > Vind hulp > Fabians coaching

Wie ben ik?

Mijn naam is Fabian van Rossum, ik ben 34 jaar, woon in Bergschenhoek samen met mijn allerliefste vrouw, hond en onze kat. Ik ben geboren en getogen te Berkel en Rodenrijs. Je kunt mij wel een ”mens mens” noemen, iemand die graag waar mogelijk een helpende hand bied en nieuwsgierig is naar mensen hun levens, wat hun motiveert en altijd wel iets ziet in een ander persoon.

 

Mijn uitdagende tijd

Dit is ook weleens anders geweest waar ik vroeger toeliet veel gepest te worden op school, en hierna ook op verscheidene werkplekken. Hierdoor werd ook ik lastig gevallen door angstklachten waarop ook nog eens een depressie om de hoek kwam kijken toen ik thuis kwam te zitten.

Na een leerzame ontdekkingstocht waarin ook ontdekt werd dat ik in het autistisch spectrum viel, wist ik met gebruik van de oplossingsgerichte methode mijzelf sterker te maken en zelfverzekerder te voelen. Ook viel mensen naast mijn openheid op dat ik ”niet op mijn mondje was gevallen.” Algauw kwam ik na graven in mijzelf erachter dat mijn liefde voor de medemens gecombineerd met mijn ervaringsdeskundigheid kon zorgen voor intrinsieke ondersteuning bij mensen die lastiggevallen werden door angst gerelateerde problemen of worstelen met autisme. Sinds psychologie ook iets was wat mij altijd al interesseerde kwam ik uiteindelijk uit bij coaching/therapie.

 

Mijn opleidingen

Ik ben toen begonnen met Lifecoaching, en alhoewel het een vreselijk mooie manier van coachen is, vond ik het nog te breed en miste ik laagdrempeligheid. Ik heb toch met veel passie de opleiding behaald, en mijn diploma staat thuis met trots ingelijst. Tijdens de opleiding kwam ik voorbij andere methodes en werd ik verliefd op Oplossingsgerichte coaching. Ik startte dan ook meteen hiervoor een opleiding en had deze na een intensieve studie afgerond.

Omdat coaching een beroep is waarbij de mens en zijn/haar gezondheid centraal staat, vind ik het belangrijk om door te blijven studeren. Hierdoor kan ik de mensen die ik ondersteun goed begeleiden en zelf op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in de wereld van psychologie, therapie en coaching.

 

Klaar voor verandering?

Mocht je na het lezen van alles vragen hebben dan mag je altijd vrijblijvend contact opnemen wat mogelijk is via telefoon, whats-app of e-mail. Uiteraard kun je ook altijd op mijn website kijken door hiernaast op bijstaande link te klikken.

Op dit moment bied ik een geheel gratis kennismakingsgesprek aan waarbij ik puur meer uitleg geef en jij kunt kijken of er een klik is voordat we aan de slag gaan. Mocht je hierna die fijne klik hebben en vooral zeggen: ”Nu ben ik het zat, tijd om een positieve verandering te maken.” dan is het tarief €75,00 per sessie waar de eerste sessie mogelijk zomaar de laatste kan zijn! De duur van een sessie is ongeveer 45 minuten waarbij ik zeg ongeveer omdat ik niet moeilijk ben wanneer het iets uitloopt.

Ik vind het belangrijk dat wanneer je thuis komt je kunt zeggen: Dat was een helder gesprek van mens tot mens waar ik door zijn hulp de juiste oplossing heb ontdekt die uit mijzelf is gekomen en hiermee aan de slag kan!

Praktijkinformatie

Fabians coaching

Fabian van Rossum

Bladmos 40
2661MR Bergschenhoek
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online