Home > Vind hulp > Expect a Miracle

Praktijk Expect a Miracle

Hypnotherapie, Regressietherapie, Coaching & Healing

Als ambitieuze, gedreven en/of dienstverlenende moeder is balans en rust in je hoofd houden een uitdaging. Vooral nadat je al een burn-out hebt ervaren en je toch echt weer je energieke gedreven zelf wilt zijn. Hoe zorg je ervoor dat je niet weer in de stress schiet? Helemaal nu met het thuis werken.

Over Praktijk Expert a Miracle

Misschien wel mede doordat ik zelf een burn-out heb gehad in 1999, signaleerde ik als ‘nieuwe’ moeder in 2014 stressklachten die andere moeders bestempelde als ‘dat is normaal’. Daar vond ik echter niets normaals aan!

De afgelopen ruim 20 jaar heb ik mijn kennis over stress en burn-out, naast mijn persoonlijke ervaring, vergroot met diverse psychologische, medische en energetische studies. Met name gericht op vrouwen en de hormonale onbalans bij moeders.

Expect a Miracle | Werkwijze

In sessies en/of trainingen is mijn aanpak praktisch en gericht op resultaat in contact met ons ‘onderbuik gevoel’. Natuurlijk krijg je achtergrond informatie en uitleg, maar aangezien ‘het willen begrijpen’ ook je valkuil is, wordt veel aandacht gegeven aan welke capaciteiten jij allang bezit en nog vaker kan inzetten.

Wil jij jouw droomleven realiseren en ontspannen succesvol zijn?
Stop dan nu met het allemaal zelf te moeten oplossen en bel of mail me.
Samen kom je veel verder!

 

Auteur van “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out”. Bestel hier >>

Praktijkinformatie

Expect a Miracle

Bianca Meijsen

Johan Jongkindrade 285c
2908 CC Capelle aan den IJssel
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
  • Vergoed door verzekeraar