Home > Vind hulp > EVENLICHT

De manier waarop je ademt is van grote invloed op je fysieke en mentale gezondheid

www.even-licht.nl

Welkom, ik ben Margo

Adem- en lichaamsgerichte coaching bij fysieke klachten

We leven in een hectische wereld, waarin er veel van ons verwacht wordt. Volgens het TNO heeft bijna 1,3 miljoen werkende Nederlanders last van burn-out verschijnselen. Ervaar jij stress en lichamelijke klachten zoals weinig energie, angst, onzekerheid, hyperventilatie of andere fysieke klachten? Je bent niet alleen.

Hoe kan ademcoaching helpen bij fysieke klachten?

Ademen gaat toch vanzelf? Daar hoef ik niet over na te denken. Het zal je niet verrassen: het is niet alleen belangrijk dát je ademt, maar ook hoé je ademt. De adem is de grootste bron van levensenergie die we hebben. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat we massaal verkeerd ademen; te snel, te oppervlakkig, door de mond en ga zo maar even door. En het verontrustende: we hebben geen idee! Jij misschien ook niet? Er is grote winst te behalen. Hoe bewuster je bent van je adem en je lijf in verschillende situaties, hoe gemakkelijker het wordt patronen te doorbreken.

Hoe ziet een traject eruit?

Wil jij ervaren wat ik voor jou kan betekenen? Boek dan direct een 1 op 1 ademsessie. Benieuwd naar meer en wil jij een grote shift in je leven? Boek dan één van mijn trajecten. Check ook even bij je werkgever, het wordt vaak vergoed.

 • Ademsessie: bewust verbonden ademhaling
  Wil jij ervaren wat de adem voor jou kan betekenen? Door bewust verbonden te ademen kom je in een andere staat van (bewust) zijn. De adem spiegelt. Precies wat er op dat moment leeft. In het laatste deel van de sessie lig je in een diepe ontspanning, om alles te integreren
 • Small Journey: Persoonlijke ontwikkeling (5 sessies)
  In drie maanden ga je een diepe connectie met je eigen lijf ervaren. Het is een persoonlijk traject waarin je gaat luisteren naar je lijf, je krijgt inzicht en verbinding met jou ‘ik’. Je leert trouw blijven aan jezelf. Een persoonlijke reis. Kijk hier voor meer informatie. 
 • Full Journey: Leiderschap over je leven (10 sessies)
  Je wilt het graag anders en toch val je vaak terug in dezelfde patronen? Tijdens iedere sessie gaan we een laag dieper, je krijgt vertrouwen in je lijf, inzicht in patronen en drijfveren en een diepe verbinding met jezelf. Ook als het spannend of ongemakkelijk is.

Wil je ervaren of je een ‘ja’ voelt en alles vragen?

Je bent heel welkom voor een gratis online kennismaking.

Ik kijk ernaar uit om samen op reis te gaan!

Keep breathing,

Margo

Dit zeggen anderen:

Wat een superfijne sessie heb ik bij Margo gehad, haar stem, begeleiding en vooral de zachtheid waarmee ze werkt is voor mij heel waardevol geweest.” Heel fijn hoe Margo je persoonlijk meeneemt en volledig het vertrouwen geeft in wat je zelf nodig hebt. Dat alles midden in de natuur, een plek waar je 100% tot rust en stilte komt” (Cleo 42)

Na een coachingstraject met Margo ben ik beter in staat om uit mijn hoofd te komen en meer te voelen wat ik écht wil. Daarnaast geeft ze praktische tips en tools om zelf mee aan de slag te gaan. Margo is een sprankelende en open persoonlijkheid met oprechte passie voor haar vak en haar cliënten.” Maaike (39)

 

Praktijkinformatie

EVENLICHT

Margo Snoek

Amersfoortseweg 1
3951 LA Maarn
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
 • Op locatie
Neem direct contact op met EVENLICHT
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.