Home > Vind hulp > Eureeka psychologie en coaching

Mijn naam is Guido Schmutzer. In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit met als specialisatie Klinische Psychologie. In 2005 ben ik begonnen in de jeugdzorg in Sevilla (Spanje), waar ik met jongeren met gedragsproblemen en verslavingsproblematiek heb gewerkt. In 2010 ben ik, door een persoonlijke crisis, in aanraking gekomen met Gestalt- Psychologie en heb ik de 4-jarige opleiding gevolgd onder Pepa Campos (alumna van Claudio Naranjo). Daarna ben ik mij gaan verdiepen in systemisch werk en familie- opstellingen, waar ik heb mogen leren van Hylke Bonnema, Yvonne Weeber, Jan Jacob Stam, Morten Hjort en Wietske Jansen Schoonhoven. Wat in deze humanistische stromingen centraal staat is de verbinding tussen twee mensen; Martin Buber noemde dit de ruimte “dazwischen”, de tussenruimte; dit is in mijn beleving een hele vruchtbare ruimte waarin groei en bewustwording kan plaatsvinden. Na jaren in de SGGZ werkzaam te zijn geweest, ben ik sinds 2019 een eigen praktijk gestart, waar ik met heel veel plezier mijn werk doe.

Naast mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling sport ik graag; ik heb ge-judoot en Braziliaans Jiujitsu beoefend; nu wielren ik graag en surf-zwem ik met veel plezier!

De laatste opleidingen die ik heb afgerond zijn Systemisch werk en Opstellingen, Transformatief Ademwerk (Marleen van den Hout, Annette Weers), EMDR en (IBCT) Relatietherapie (Pieternel Dijkstra).

Praktijkinformatie

Eureeka psychologie en coaching

Guido Schmutzer

Mosselaan 128A
1934 RD Egmond aan den Hoef
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Eureeka psychologie en coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.