Home > Vind hulp > Equilibre – Centrum van Licht

healing en familieopstellingen, spirituele begeleiding, rituelen

Direct naar mijn website!

Wat bezielt jou in het leven?

Wat jou bezielt, dat houdt je gezond, ook als het leven je uitdaagt.
Soms is het lastig daar contact mee te krijgen en kun je wel wat hulp gebruiken.

Juist in deze roerige tijden zitten veel mensen niet lekker in hun vel. Misschien heb je te maken met ziekte of verlies, misschien wil je een stap zetten in je spirituele ontwikkeling. Ik help je graag om iedere uitdaging aan te grijpen als kans. Een kans om te groeien, om rustiger, stabieler, gezonder en gelukkiger te worden. Op alle niveaus.

Én om dat te blijven!

Energetische therapie en healing

Energetische therapie is erop gericht om op alle niveaus healing te bewerkstelligen, zodat de verbinding met jouw kern, jouw essentie, zo open mogelijk wordt en je zelfhelend vermogen optimaal zijn werk kan doen. Ik hanteer daarbij het vijf-lagen-model van gezondheid.

Ik werk bijvoorbeeld met je aan: stressrelease, emotional release, mindset optimisation, karmic release, Soul healing en DNA-healing.

Ik doe dat onder andere met energetische healing en familieopstellingen, spirituele begeleiding, meditatie,  trancereizen en rituelen.

Behandeling

Ik leg mij erop toe mensen terug te begeleiden naar hun licht om de connectie hiermee te herstellen en te verstevigen. Niet alleen ga je daardoor veel meer liefde en vrede ervaren, het is ook het punt waar elke vorm van heling begint. Of het nu gaat om ongemak, angst, onvrede, depressiviteit of (meestal chronische en/of onverklaarbare) fysieke klachten, in verbinding met het licht krijgen deze de kans te worden geheeld.

Daarvoor maak ik gebruik van een veelheid aan mogelijkheden, waaronder healing en familie- en zielsopstellingen, reading, magnetiseren, meditaties, trancehealing en trancereizen, massage en frequentie- of trillingstherapie.

Ook organiseer ik inspirerende workshops en andere live- en online events rondom bovengenoemde thema’s. Je vindt ze in de agenda.

Je bent welkom!

Praktijkinformatie

Equilibre – Centrum van Licht

Rob van der Niet

Rijksstraatweg 61
7383AL Voorst gem Voorst (Gelderland)
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Equilibre – Centrum van Licht
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.