Home > Vind hulp > Enjoy HSP

Enjoy HSP

HSP-coach voor rust binnen jouw HSP-gezin

Coaching van volwassenen en ouders bij hoogsensitiviteit, zelfvertrouwen, burn-out, bore-out en stress-gerelateerde klachten

Ik zie jou ontzettend drukke lieve moeder/vader.

En de ontzettend grote hoeveelheid energie die je in jouw gezin stopt.

Ik zie hoe jij dat stiekem niet doet voor jezelf, omdat het niet 100% bij jou past, maar dat jij het stiekem eigenlijk doet om aardig gevonden te worden.

Je bent warm, je bent vrolijk, je bent liefdevol. Naar iedereen, maar niet naar jezelf.

Je bent stiekem bang om iets verkeerd te doen en ook al laat je het niet graag aan de buitenwereld merken je hebt een negatief zelfbeeld en eigenlijk vind je andere belangrijker

Ik herken het!  Al deze gevoelens heb ik zelf ook allemaal gevoeld.

 

Over Enjoy HSP | Lisette Lagendijk-Pas

Ik ben Lisette Lagendijk-Pas en als ik iets goed kan, is het luisteren. En door dat luisteren weet ik altijd de zere plek te vinden. Soms heb ik niet eens door dat het je zere plek is, maar weet ik er per ongeluk liefdevol toch aan te komen. Zo help ik jou om precies dat ene stukje waar je je zorgen om maakt los te kunnen laten en te zien dat het allemaal veel lichter en makkelijker kan.

Zo help ik jou om voor jezelf op te komen en leer ik jou hoeveel meer liefde je aan de ander kan geven als je eerst liefde aan jezelf geeft.

Ik help jou om jouw energie terug te krijgen.

Ik help jou om heel veel vrolijkheid in jouw leven terug te krijgen en vooral laat ik jou zien dat jij niet jouw eigen grootste vijand bent, maar dat jij jouw eigen grootste vriend bent.

HSP-test

Stel je niet zo aan, doe normaal, zo erg is het toch niet. Waar maak jij je toch zo druk om. Dat zijn zinnen die misschien vaak tegen je zijn gezegd die over jou of jouw kind gingen.

Heb jij soms het gevoel dat jij op de automatische piloot leeft? Jij hebt eigenlijk alles wat je wilt, maar toch mist er iets, maar jij weet niet wat. Dat je je “anders voelt” dan de anderen.

Of snap jij niet waarom jouw kind zich anders gedraagt dan andere kinderen. Dat het elke morgen een struggle is om jouw kind op tijd op school te krijgen?

Doe hier de HSP-test om te kijken of jij of jouw kind hoogsensitief is.

Gratis E-book 7 tips voor meer rust binnen jouw HSP-gezin

 

 

Zou je graag wat meer energie willen over houden aan het einde van de dag?

 

Download dan gratis mijn E-book 7 tips voor meer rust binnen jouw HSP-gezin!

 

 

Gratis E-book 7 tips voor meer rust binnen jouw HSP-gezin

Enjoy HSP | Meer Informatie & Contact

Wil je graag meer weten, kijk dan gerust op mijn website www.enjoyhsp.nl of neem vrijblijvend contact met me op (contactgegevens staan hiernaast). Een Enjoy-gesprek (kennismakingsgesprek) is altijd gratis.