Home > Vind hulp > Noor Bakker Coaching

Wil jij je vitaal en evenwichtig voelen?

Ik help je daar graag bij!

 

Ik geloof er namelijk in dat jij enorme invloed hebt op jouw welzijn en vitaliteit, als je bereid bent verantwoordelijkheid te nemen en durft te vertrouwen op het zelfherstellend vermogen van jouw lijf. Als hormooncoach en stresscounselor begeleid ik jou bij het (her)vinden van je innerlijke motivatie, zodat je ingesleten gedragspatronen kunt doorbreken en blijvende veranderingen kunt maken. Met als resultaat meer energie, evenwicht en welzijn.

Don’t be pushed around by your problems. Be led by your dreams. ~Ralph Waldo Emerson

Voor wie

Heb jij last van: energierips, overgewicht, stemmingswisselingen, depressieve gevoelens, slaapstoornissen, laag libido, hoofdpijn/migraine, PMS-klachten, pijnlijke gewrichten, kort lontje, vermoeidheid, hartkloppingen. Dan kan het zijn dat jouw hormonen uit balans zijn. Of je hebt misschien te veel op je bordje liggen op het moment. Misschien ben je al bij de huisarts geweest en werd je naar huis gestuurd met een recept voor de anticonceptiepil of antidepressiva.

Ik geloof echter dat medicijnen alleen maar de symptomen bestrijden, maar geen duurzame oplossing van het probleem zijn. Als hormooncoach en stresscounselor ga ik op zoek naar de oorzaak van jouw klachten, zodat je gericht aan je gezondheid kunt werken met blijvende resultaten. Omdat ik ook een achtergrond heb als mental coach weet ik hoe moeilijk het is gedragspatronen te veranderen, maar met een gedegen plan zorg ik ervoor dat jij de juiste stappen zet op het juiste moment. Daarom help ik jou in het doorvoeren van structurele veranderingen in je gedrag, zodat jij je energiek en in balans voelt.

Ik benader jou en je verhaal vanuit een holistisch geheel. Dat betekent kort gezegd vanuit meerdere kanten: voeding en suppletie, beweging en training, ontspanning en slaap, mindset, (ondersteunende) relaties, en bezieling. De technieken die ik inzet voor jouw behandeling zijn: hormooncoaching, orthomoleculaire therapie, stresscounseling en mental coaching. Ook is het mogelijk om bij een EMB-test te laten afnemen. Lees hierover uitgebreider op mijn website.

Over mij

Luisteren naar je lichaam, gezond eten, voldoende bewegen, de tijd nemen om te herstellen, positief denken en waardevolle relaties. Allemaal bepalend voor onze gezondheid en ons welzijn. Die overtuiging had ik al langer, en ik leefde er ook naar, maar toch voelde ik me niet optimaal.

Ik kwam erachter dat er nog een factor is die heel bepalend is voor onze vitaliteit, en dat is de vraag of wij wel doen waar we gelukkig van worden. Ik leefde zo bewust dacht ik, maar van mijn werk in de communicatie werd ik niet gelukkig. Het kostte me energie in plaats van dat het me energie opleverde.

Dus besloot ik in 2017 het roer om te gooien en de opleiding tot vitaliteitscoach te gaan volgen. Lees verder over deze zoektocht in mijn blog. Al mijn interesses kwamen aan bod in deze opleiding. En ik ervaar nu zelf: doen waar je gelukkig van wordt, is van grote invloed op je vitaliteit. Ik bruis van de energie sinds ik elke dag professioneel met dit onderwerp bezig ben. Daarom wil ik anderen helpen ook hun innerlijke motivatie te vinden en in balans te komen. En weer gelukkig en vitaal in het leven te staan.

In 2020 en 2021 heb ik de opleidingen Medische basiskennis en Orthomoleculaire Therapie afgerond.

Mijn aanpak is doelgericht, persoonlijk en positief. Woorden waarmee cli├źnten mij beschrijven: empathisch, warm, betrouwbaar, authentiek en energiek.

Contact

Neem contact met mij op via het contactformulier, of bel of app mij: 0643497910.

GRATIS GEZONDHEIDSTIPS op mijn website.

Ik deel ook regelmatig tips en inspiratie op Instagram.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT Vergoedbaar. Op basis hiervan vergoeden veel verzekeraars een deel van de consultkosten wanneer je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.

Praktijkinformatie

Noor Bakker Coaching

Noor Bakker

Raadhuisstraat 56A | Santpoorterstraat 29 RD
2101 HH | 2023 DA Heemstede | Haarlem
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Noor Bakker Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.