Home > Vind hulp > Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch

Wil jij zonder klachten of spanning energiek door het leven?

Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch

Leer vandaag nog, hoe ook jij zonder klachten energiek door het leven kunt wandelen!

Als energetisch therapeut behandel ik het lichaam holistisch. Dit wilt zeggen dat ik het lichaam als een geheel zie. Onze emoties, gedachten, energie en fysieke lichaam staan constant met elkaar in verbinding. De klachten die wij in ons lichaam ervaren, zijn signalen die aangeven dat er iets moet veranderen. Het lichaam trekt op deze manier aan de bel en vertelt jou dat je iets in jouw leven moet veranderen.

Het is waanzin om hetzelfde te blijven doen en verandering te verwachten!

Vormen van stress & spanning

Stress, negatieve emoties, een constante gedachten stroom en gebeurtenissen uit het verleden zijn vaak de belangrijkste factoren in het ontwikkelen van klachten. De hier bovengenoemde factoren zijn allemaal een vorm van stress/spanning. Laat je deze spanning voor een bepaalde tijd op je lichaam duwen dan raakt jou lichaam uit balans. Deze onbalans zorgt dan ook voor het ontstaan van de klachten die we ervaren.

Energetisch therapeut Ruben Oosterbosch

Ik als therapeut help mijn cliƫnten om van deze klachten af te komen. Ik heb me gespecialiseerd in het behandelen van slaapproblemen, vermoeidheidsklachten en spanningsklachten. Natuurlijk kan ik met mijn behandelingen nog veel meer klachten behandelen zoals: maag- en darmklachten, hoofdpijn, nek- en schouderklachten, emotionele klachten.

Werkwijze

De eerste stap in het behandeltraject is jezelf realiseren dat jij de verandering bent. Leg je de verantwoordelijk bij iets of iemand anders dan maak je het jezelf onnodig moeilijk. Natuurlijk kunnen we niet alles alleen aanpakken. Wanneer jij de stap zet om geholpen te willen worden dan kan ik jou als therapeut verder helpen.

Wil je nou meer weten over wat ik precies doe, of ik jou met je klachten kan helpen of ben je gewoon nieuwsgierig naar energetische therapie? Neem dan vandaag nog contact met mij op. Je kunt me e-mailen, Whatsappen of bellen. Ik werk met een gratis en geheel vrijblijvende intakegesprek zodat je in deze inzichtsessie nergens aan vast zit. Ik neem dan samen met jou de tijd om tot het onderliggende probleem te komen. Ook zal ik aangeven om ik jou verder kan helpen met dit desbetreffende probleem.

Meer weten? Bezoek dan ook eens mijn website.

Praktijkinformatie

Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch

Ruben Oosterbosch

Hoogstraat 29
6085EE Horn
  • In de praktijk
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.