Home > Vind hulp > enCore Coaching en Advies

enCore Coaching & Advies

Ieder mens is in staat om van alles te leren en te bereiken…

Jouw talenten en capaciteiten maximaal benutten en leven vanuit vrijheid, dat is wat ik ieder mens gun.

Met enCore Coaching en Advies bied ik inzicht, inspireer en daag je uit om nieuwe kansen te creëren, meer te bereiken en meer uit je leven te halen.

Over mij

Ik ben Cor van Vliet en ben Trainer en Coach. Met mijn aanpak borg ik een blijvend en duurzaam resultaat vanaf het begin. Ik ben van mening dat ieder mens in staat is om van alles te leren en te bereiken, met je bereidheid bent om in actie te komen. Plaats vraagtekens bij je eigen gedrag en je overtuigingen, en ga hiermee aan de slag om te groeien. Je bent in staat om het verleden achter je te laten, nieuwe gezonde keuzes te maken en je leven in te richten zoals jij dat wilt. Dat is vrijheid!

Coaching bij enCore – Werkwijze

In mijn praktijk hanteer ik een holistische aanpak. Mijn uitgangspunt hierbij is dat lichaam, geest en emoties onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Naast mentale coaching pas ik emotionele coaching toe, waarbij ik gebruik maak van The Journey Methode van Brandon Bays.

Ik ben gespecialiseerd in mentale en emotionele vraagstukken en ondersteun mensen om stress en burn-out klachten te voorkomen of hiervan te herstellen. Je kunt bij mij ook terecht voor persoonlijke ontwikkeling en jobcoaching.

Praktijkinformatie

enCore Coaching en Advies

Cor van Vliet

W.G. van de Hulstsingel 39
2652 GL Berkel en Rodenrijs
  • In de praktijk
  • Online