Home > Vind hulp > Empowered by Nina

Empowered by Nina

Verandering vanuit jouw kracht

Empower Coaching

Ben jij altijd bezig met alle ballen in de lucht te houden? Sta je altijd ‘aan’? Vraag je je soms af wat je nog van het leven wilt? Of twijfel over je huidige baan? Twijfel je vaak over wat de juiste keuze is?

Met Empower Coaching help ik vrouwen die zich herkennen in dit soort vragen. Ik help je met reflecteren op waar je staat en waar je naar toe wilt. Vervolgens creëren we een gestructureerd proces met praktische tools en oefeningen om daar te komen.

Yoga Coaching

Wil je beter leren omgaan met stress, kan je de dingen moeilijk los laten of ervaar je angst? Ben je op zoek naar meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie en zou je graag wat meer ruimte innemen? Wil je werken aan zingevingsvragen, zoals ‘wat wil ik met mijn leven?’ of ‘wat is nu eigenlijk mijn passie?’. Blijf je tegen hetzelfde probleem aan lopen en in dezelfde patronen vast zitten?

Met Yoga Coaching help ik vrouwen die op zoek zijn naar een manier om uit hun hoofd te komen en in hun lijf, zodat ze leren doorvoelen en de weg vinden naar zichzelf. We gebruiken de ratio waar deze het beste in is, het oplossen van problemen en doelgericht werken. In het yoga gedeelte van onze sessies werken we met asanas (yoga houdingen), ademhalingstechnieken en meditatie. Ook krijg je oefeningen mee die je thuis kan uitvoeren.

Empowered by Nina | Over mij

Zelf heb ik jarenlange ervaring in de financiële en corporate wereld. Tijdens jaren van adviseren, workshops geven en projecten draaien ben ik zoveel mensen tegen gekomen die niet meer in contact staan met zichzelf en hun lichaam. Met mijn kennis en ervaring zet ik die mensen graag weer in hun kracht!

Coachen doe ik in de buurt van Amsterdam of Utrecht, bij jou thuis, wandelend, of online.
Naast 1:1 sessies organiseer ik ook events en (online) trainingen.

Empowered by Nina: https://www.empoweredbynina.nl 

Praktijkinformatie

Empowered by Nina

Nina

Oostzaanstraat 128
1013WN Amsterdam
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • Online
Neem direct contact op met Empowered by Nina
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.