Menu

Elst – Coach Irma

Wat zou het mooi zijn al je kunt zijn wie je werkelijk bent. In verbinding, helder, en met focus en ruimte voor groei, ontwikkeling en het leven van jouw potentieel.

Ondersteuning bij burn out, stress, overbelasting, hsp, rouw en balansissues:

Ik begeleid je om helder te zien wat jou versterkt en beperkt. Samen werken we aan heling, eenheid, balans en kracht op alle aspecten van het zijn: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Groei vanuit jezelf naar meer verbinding, integratie en transformatie van jouw thema’s. Ik weet dat het oh zo belangrijk is als je in een burn out zit of gerelateerde klachten ervaart, òf als je in een rouw of veranderproces zit, om je te realiseren dat je het niet alleen hoeft te doen. Zet mij in om jouw proces te ondersteunen en gun jezelf lucht om te groeien naar wie jij in de kern allang bent: mooi, liefdevol, prachtig, en goed. Ik werk veel samen met lieve mensen die al zoveel hebben geprobeerd in het leven en bij wie het resultaat eerder nihil was. Van psychologen tot instituten voor geestelijke gezondheidszorg. Door samen met mij op te trekken, kwam het inzicht, die heling, dat herstel en die groei waar ze al zolang naar verlangden. Ik loop graag met jou mee op jouw pad! Check mijn website voor meer informatie of neem contact met me op via 06 48278088.

Ondersteuning bij mentaal vitaler worden en beter in je vel zitten:

Ik begeleid je en trek samen met je op zodat jij: een positieve kijk ontwikkelt, daadkrachtiger wordt, energieker, flexibeler, creatiever, stressbestendiger en gezonder. Leer samen met mij waar jij vandaan komt, we maken een ontdekkingsreis door het lichaam op alle niveaus van het zijn: fysiek mentaal, emotioneel en spiritueel. Je wordt je meer bewust van jezelf, en je mindset verandert en groeit naar meer eigenwaarde en kracht. Zet deze vorm van ondersteuning in als je bijvoorbeeld balans zoekt in privé en / of werk, als je gewoon op zoek bent naar wie jij werkelijk bent, als je minder onzeker wilt zijn, beter voor jezelf wilt zorgen, steviger in je schoenen wilt staan, of als je onrust ervaart.

Check mijn website voor meer informatie of neem contact met me op via 06 48278088.

 

Instagram