Home > Vind hulp > Eline Sluys coaching & training

Eline Sluys coaching & training

Reken af met stress, onzekerheid en ineffectieve gewoonten door een nuchtere kijk op het verband tussen je gedachten, gevoel en gedrag.

 

Het is normaal om van tijd tot tijd angst, onzekerheid of stress te ervaren. Dat hoort bij menszijn. Maar het is niet de bedoeling dat dit soort gevoelens je vrijheid beperken. Dat je je leven laat domineren door stress, door angst voor de toekomst, voor afwijzing, voor het oordeel van anderen, door ergernis, boosheid, of verdriet.

Gedachten-gevoel-gedrag

Niemand is gebroken, stuk of imperfect. We hoeven onszelf niet te optimaliseren of repareren. Toch geloven we vaak dat er aspecten aan ons niet oké zijn. Dat geloof creëert angst, spanning en stress. Om die ongemakkelijke emoties te hanteren, ontwikkelen we vaak patronen en overlevingsstrategieën en -gedragingen die niet effectief zijn, en die uiteindelijk tot een burn-out kunnen leiden. Inzicht in het verband tussen je gedachten, gevoel en gedrag is de sleutel om hier weet uit te komen. Tot duurzame groei en verandering.

Jezelf begrijpen en accepteren

Het hoeft geen moeizaam proces te zijn om van angst naar vertrouwen te gaan. Van controle naar ontspanning. Van repeterende, vastgeroeste patronen naar flow en beweging. Het is niet nodig om in je verleden, traumatische herinneringen of belemmerende overtuigingen te duiken. De sleutel tot mentaal welbevinden ligt op ieder moment voor honderd procent in jezelf. Je kunt in het nu vrijheid en voldoening ervaren, ongeacht je omstandigheden, persoonlijkheidskenmerken, bagage of burn-out. En dat is eenvoudiger dan je denkt:

 

  • Begrijp hoe je brein werkt: Je brein is een verhalenmachine. Het produceert continu allerlei gedachten over wat je ervaart. Negatieve emoties ontstaan als je je negatieve gedachten gelooft. Je kunt de verhalenmachine niet stoppen. Maar je kunt wel gaan zien dat geen enkele gedachte waar is.
  • Verleg de focus van je bewustzijn: Je bent niet je gedachten en ervaringen. In elke ervaring kun je een stapje terug zetten en opmerken wat er in je gaande is.  Je hebt het vermogen om je bewust te zijn van je eigen gemoedstoestand. Om de werking van je brein te begrijpen, én om je bewust te zijn van je ware natuur.
  • Aanvaard en accepteer je emoties: Negatieve emoties betekenen niet dat je beschadigd, incompleet of imperfect bent. Ze vertellen je alleen iets over je gemoedstoestand. Elke verkramping kan je helpen om te zien dat je voorbij de illusie van je denken altijd heel bent. Je hoeft je negatieve emoties niet te controleren. Je hoeft ze alleen maar te aanvaarden en accepteren.

Coachtraject

Dit traject van vijf gesprekken van 1,5 uur (of 7 van 1 uur) helpt je om afscheid te nemen van onzekerheid, stress en ineffectieve gewoonten. De gesprekken vinden plaats in Zwolle, maar coaching via Skype of Zoom is ook mogelijk, net als een combinatie van live en online gesprekken. Voor dit traject is geen vaste startdatum, we prikken een datum en gaan van start wanneer jij dat wilt.

Wie ben ik?

Mijn naam is Eline Sluys. Ik ben 3 principes-coach, trainer en auteur. Ik help mensen om de ontspannen, effectieve, zelfverzekerde versie van zichzelf te zijn. Ik ben een voormalige persoonlijke ontwikkelingsjunkie. Ik was altijd op zoek naar het volgende inzicht dat me zou helpen om de beste versie van mezelf te worden. Tot ik ontdekte dat er een shortcut is voor een gelukkig en stressvrij leven. Je hoeft jezelf niet te verbeteren. Iedereen kan in het nu vrijheid en voldoening ervaren, ongeacht zijn omstandigheden,  persoonlijkheidskenmerken of bagage. Als coach, trainer en auteur reik ik deze shortcut aan. Zo help ik je om vanuit ontspanning en vertrouwen te leven!

Een afspraak maken

Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn agenda voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wil je eerst meer informatie? Laat dan je gegevens achter op mijn website, op bel me op 06-28714476, dan kunnen we telefonisch kennismaken.

Naar agenda

Praktijkinformatie

Eline Sluys coaching & training

Eline Sluys

Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle
  • In de praktijk
  • Online