Menu

Eindhoven – BoxZen

Hoe gaan we dit samen bereiken?

Mijn werkwijze is vooral kijken naar wat je goed kan. Groeien betekent het vergroten van je zelfvertrouwen. Ik motiveer en stimuleer je om naar jezelf te leren kijken. Wie of wat wil je zijn? Waar sta je en waar wil je naar toe? Soms denk je daar al over na, maar loop je vast. Dit is niet erg. Door middel van gesprekken, kaartspellen en oefeningen komen we daarachter. Als je er voor open staat dan kan ik het coachen ook combineren met yoga. Op de pagina yoga leg ik uit dat het anders is dan je nu misschien denkt. Proberen en ervaren kan nooit kwaad. Ook zit er als onderdeel massage bij, dat is altijd goed voor je.

Zoals je ziet, verschillende mogelijkheden, maar alles in samenspraak met jou. Doe waar jij je goed bij voelt, maar onthoudt: door uit je comfortzone te gaan, ontstaan er mooie nieuwe kansen voor je.

Per persoon is het proces verschillend, we starten met een intake en daarin bespreken we hoeveel sessies er nodig zijn. Laatste sessie is voor de evaluatie. Daarin bespreken we je voortgang. De sessies eindigen wanneer je je doelen hebt bereikt en in staat bent om zonder wekelijkse/maandelijkse coaching verder te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.