Home > Vind hulp > Eigenwijzer worden

Luister naar de wijsheid van je lichaam en voel je weer lekker in je vel

Rebalancing lichaamswerk: ontdek het 'verhaal' achter je klacht

Loop je met klachten rond die maar niet over willen gaan, zoals hoofdpijn, rugpijn, of stress, burn-out klachten, vermoeidheid ?
Het is dan behulpzaam zijn om te kijken naar de dieperliggende oorzaak; het verhaal achter de klacht, waar heeft het mee te maken ?
Ik begeleid je graag bij het vinden van een nieuwe  balans door middel van Rebalancing sessies, zodat je weer lekker in je vel  zit en vanuit ontspanning, met energie de dingen kunt doen die belangrijk voor je zijn en waar je blij van wordt.

 

Ruimte geven aan wat er leeft in jezelf zorgt voor rust en ontspanning, zowel in je lichaam als in je hoofd

Bij een Rebalancingsessie maak ik gebruik van verschillende massagetechnieken, bewuste ademhaling,  mindfulness en ondersteunende vragen. Het werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Door op een dieper niveau aan te raken wordt niet alleen de fysieke, maar ook de geestelijke spanning voelbaar. Emoties die je hebt weggestopt, zoals verdriet en boosheid kunnen tevoorschijn komen.
De ruimte geven aan emoties zorgt voor rust en ontspanning. Het kan duidelijk worden waar deze emoties mee te maken hebben. Je kunt patronen ontdekken, hoe je met gebeurtenissen omgaat en je kunt antwoorden krijgen op je vragen. Het beter begrijpen van waar je klachten mee te maken hebben zorgt ervoor dat je je vrijer, vitaler en energieker voelt en met meer vertrouwen uitdagingen aangaat.

 

Telefonische intake

In een telefonische intake kunnen we alvast kennis maken, kun je wat vertellen over je achtergrond en je hulpvraag, wat je graag zou willen. Ook is er ruimte voor vragen. Vervolgens maken we een afspraak voor een Rebalancing kennismakingssessie.

Hoe ziet een sessie eruit ?

De sessie duurt 90 minuten en start met een kort gesprek waarbij we kijken hoe het met je gaat en of er op dat moment iets speelt waar je naar zou willen kijken. Daarna doen we een korte meditatie om je aandacht in je lichaam te brengen.
Vervolgens nodig ik je uit op de massagetafel en gaan we verder met lichaamswerk.
Ik maak gebruik van lichte aanraking, diepe(re) bindweefselmassage en dynamische technieken.
Hierbij stem ik de diepte steeds met je af, waarbij ik jouw grenzen respecteer.
Het is belangrijk dat jij je veilig voelt, zodat je je makkelijker kunt ontspannen en overgeven aan wat je ervaart. Tijdens de sessie nodig ik je uit om met je aandacht en je adem bij de aanraking te zijn.
Dit helpt je om met je aandacht uit je hoofd,  in je lichaam te zakken en steeds meer verbinding te voelen met jezelf. We sluiten de sessie af met een terugblik: hoe heb je de sessie ervaren, wat hebt je ontdekt en wat van wat je ervaren hebt, zou je graag willen meenemen in je dagelijks leven ?

Traject

Heb je een goed gevoel hebt overgehouden aan de kennismakingssessie en je wilt graag meer ervaren en onderzoeken dan bied ik een traject aan van vijf sessies. De ervaring leert dat het effectief en behulpzaam is om meerdere sessies te doen, omdat je lichaam dan de tijd heeft om steeds makkelijker en dieper te ontspannen. Ook kan er op deze manier verdieping komen in dat wat je tegenkomt aan patronen en  thema’s die spelen in je leven.

Tarieven

Rebalancing kennismakingssessie: € 75,- (15% kennismakingskorting)

Rebalancing sessie: €90,-

Traject van 5 sessies: € 380,- (15% korting)

 

Voor het boeken van een kennismakingssessie kun je het contactformulier gebruiken aan de zijkant van deze pagina. Wil je meer informatie of heb je een vraag, ik hoor het graag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktijkinformatie

Eigenwijzer worden

Suzanne Waals

Hofvijver 130
5346 KD Oss
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Eigenwijzer worden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.