Home > Vind hulp > EigenWeg Coaching

Vind je weg naar vertrouwen en zachte kracht met je ademhaling

adem coaching, adem therapie en holistisch coachen

Heb je het gevoel jezelf een beetje kwijt te zijn of mis je veerkracht en vertrouwen? Wist je dat je met je eigen ademhaling je weer helemaal kunt opladen en stevig ankeren in jezelf? Je ademhaling is jouw superpower om balans, rust en kracht te vinden. Het komt gewoon uit jezelf en je hebt het altijd bij de hand.

Ik leer je weer te voelen in je lijf en je ademhaling op de juiste manier te gebruiken. Adem coaching werkt fantastisch bij burn out klachten, angst, onzekerheid en alle soorten stress. Het kan puur gaan om het aanleren van een optimale ademhaling, zodat je beter met stress om kunt gaan, vitaal en veerkrachtig bent. Maar het kan ook dieper gaan en je meer vertellen over jezelf, je bewust te maken van wat er in jou leeft. Door je ademhaling sterker te maken, sta je ook sterker in het leven. Het kan zelfs heel mooi ingezet worden bij het loslaten van oude pijn en trauma. Door ruimte te geven aan je ademhaling, neem je ook meer ruimte in het leven in.

Hoe gaan we dit doen?

Met een eerste gratis kennismaking bekijken we waar je last van hebt en wat je wilt bereiken. Ik doe een korte ademhalingsanalyse bij je en vertel wat ik zie en wat ik voor je kan betekenen. De volgende sessies zijn helemaal custom made om aan te sluiten bij jouw wensen en klachten. Een sessie duurt 90 minuten. Het wordt een ontdekkingstocht door je ademhaling waarin je jezelf nog beter leert kennen en je bewust wordt van bepaalde patronen. Met je ademhaling ontdek je ook hoe je meer ruimte maakt voor jezelf en hoe je weer meer ontspannen in je lijf kunt zijn. Door middel van oefeningen en ademsessies kom je weer in contact met je kracht en je gevoel. Je kunt loslaten wat je niet meer dient. En alles wat je tegenkomt bespreken we voor en na de sessies, zodat je het beter kunt integreren.

Mijn tarief is €100,- per sessie. Helaas geen vergoeding door zorgverzekeraars.

Praktijkinformatie

EigenWeg Coaching

Esther de Vries

Noorderhavenkade 119C02
3039RM Rotterdam
  • Bij jou thuis
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met EigenWeg Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.