Home > Vind hulp > Annemarie Balk Coaching

Een chronisch opgebouwd energielek en nu?!

En je hebt zoveel plannen..

Een chronisch opgebouwd energielek en nu? Het huishouden heb je onder controle. Er staat iedere dag weer een gezonde warme maaltijd op tafel voor je partner en de kinderen, je doet je werk goed en je vriendinnen zie je met regelmaat. Je ziet het helemaal zitten om weer leuke dingen voor jezelf op te pakken nu de kinderen ook zelfstandiger worden. Het is alweer weekend en je chronisch opgebouwd energielek wordt er niet minder om. Je nachtrust wordt verstoord door uitgaande pubers en je komt de volgende dag moeilijk door, omdat je al in je reserve-energie zat en nu moet je helemaal aanpoten om het allemaal rond te breien.

Op je werk wil je meer uren gaan maken en leuke uitdagende projecten oppakken. En dan komt dat nieuwe project voorbij, waar je reikhalzend naar uit hebt gekeken. Jij kan het niet geloven, maar je denkt alleen maar ‘nu even niet, ik zou niet weten hoe”. Heel frustrerend! Waar blijft die energie?

Natuurlijk ga je gewoon door en voldoe je aan alle verwachtingen. Jij doet alles om te bewijzen dat je het allemaal voor elkaar hebt en met jou niets mis is. Die chronische ziekte is ‘bijzaak’, je loopt liever een tandje harder dan toegeven dat het soms minder gaat. Maar het kost je meer energie dan ooit, terwijl je hoopte en verwachtte dat je nou eens wat tijd en energie zou overhouden…

Het moet anders! Jij wilt nou ook wel eens meer tijd voor jezelf om je verder te ontwikkelen. Daar heb je het met je partner over gehad en hij begrijpt het volkomen, maar daar blijft het ook bij. Hij gooit nog geen wasje in de machine om je wat meer ruimte te geven. Ziet hij je wel echt? Neemt hij je wel serieus? Je hoopte dat jullie ook weer wat dichter bij elkaar zouden komen nu jij ook kiest om jouw dromen waar te maken en de kinderen meer hun eigen gang beginnen te gaan. Je twijfelt of je die ruimte wel krijgt en niet bij hem weg moet gaan om echt aan jezelf toe te komen? Maar alleen doorgaan is nu geen optie.

Hoe fijn zou het zijn als jij eindelijk kunt doen wat jou gelukkig maakt?

 • Hoe zou je het vinden als je gewoon dat leuke ding voor jezelf gaat doen of dat nou een opleiding is of wandelen met de hond over het strand en daarna nog een yoga klasje meepikt en je puber de enige is die brak is na zijn late feestje?
 • Hoe zou het zijn als je enthousiast JA! kunt zeggen tegen dat project op je werk waar je zo’n zin in had, en meteen vol energie aan de slag gaat?
 • Wat zou je ervan vinden als je energie en tijd overhoudt, ondanks je chronische ziekte?
 • Hoe zou het zijn als je de hulp van je partner niet nodig hebt om zelf leuke dingen te gaan doen, en jullie weer dichter naar elkaar toe groeien?

Dat is mogelijk!

Je wilt rust in je hoofd en je weer goed voelen en je vraagt je af of coaching je gaat helpen om dit te bereiken. Aan de hand van een kennismakingsgesprek krijg je een beeld van wie ik ben, hoe ik werk en wat je mogelijke coachvraag met coachdoel is, zodat je daarna kunt bepalen of je bij mij een coachtraject wilt gaan doen.

Aan het eind van het gesprek weet jij of die persoonlijke klik er is en of coaching iets voor jou is.

Maak direct een afspraak

 

Aan het einde van het traject weet jij hoe je je vitaliteit weet vast te houden, doordat jij

 • altijd een potje reserve-energie hebt doordat je op een simpele manier je leefstijl hebt aangepast, waardoor je na een late avond fitter bent dan je puber – zélfs als jij degene was die naar het feestje ging.
 • het project op je werk met beide handen kunt aanpakken. Dan maar iets minder perfect huishouden, je kent je eigen prioriteiten en daar leef en handel je naar. En naar een kans als dit project heb je de afgelopen jaren juist zo uitgekeken, dus die pak je!
 • niet meer hoeft te bewijzen dat je chronische ziekte je niet in de weg zit, maar zelf kiest waar je wel en geen energie voor hebt. En ja, soms is je ziekte daar een factor in. En soms helpt ‘ie je juist vooruit.
 • je weer lekker op pad gaat voor de dingen die je leuk vindt ( en die je afgelopen jaren best vaak hebt moeten uitstellen) , ongeacht wat je partner thuis doet? Hij steunt je en vindt het belangrijk dat je jouw dingen doet, en je vindt het langzaamaan weer steeds leuker samen.

Dat wil ik ook

Een-op-een Coachtraject

In een gratis coachsessie van twintig minuten kunnen we aftasten of we een klik maken of mijn coaching is iets voor jou en weet jij jouw coachvraag met coachdoel.

Vraag een coachtraject aan

 

http://www.annemariebalk.nl

Praktijkinformatie

Annemarie Balk Coaching

Annemarie Balk
 • In de praktijk
 • Op locatie
Neem direct contact op met Annemarie Balk Coaching
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.