Home > Vind hulp > Ditta

Ditta

Praktijk voor Traumaverwerking

Ditta is ervaringsdeskundige op het gebied van trauma en traumaverwerking. Ze heeft zelf een verborgen trauma meegemaakt en heeft door middel van haar eigen proces geleerd hoe ze anderen kan helpen bij het verwerken van hun trauma(‘s).

Met haar empatisch vermogen en een groot hart voor mensen die worstelen met trauma is ze ervan overtuigd dat iedereen de kracht heeft om te helen van trauma.

Wat is trauma?

Trauma is een ervaring die zo overweldigend is dat het lichaam en de geest in een staat van shock schieten.  Trauma kan een grote impact hebben op het leven van iemand. Het kan leiden tot problemen met emoties, gedrag, relaties en het lichaam.

Traumaverwerking

Traumaverwerking is het proces van het helen van de gevolgen van trauma. Dit is een proces dat tijd en moeite kost.

Er zijn verschillende manieren om trauma te verwerken. Een veelgebruikte manier is therapie. In therapie leert iemand omgaan met de emoties en gedachten die het trauma heeft veroorzaakt.

Ditta – Praktijk voor Traumaverwerking | Werkwijze

Ditta werkt met een holistische benadering. Ze kijkt niet alleen naar de symptomen van het trauma, maar ook naar de achterliggende oorzaken.

Ditta gebruikt verschillende methoden om mensen te helpen bij het verwerken van hun trauma. Ze werkt onder andere met lichaamswijsheid, coaching en de alchemie van emoties en overtuigingen.

Trajecten

Je hebt de keuze uit verschillende trajecten op het gebied van traumaverwerking. De trajecten zijn op maat gemaakt en variëren in lengte en intensiteit.

De trajecten bestaan uit individuele sessies met Ditta en vinden plaats in haar praktijk in Nootdorp of online.

Gratis e-book

Leer bewust te zijn met de energie van je emoties én ontdek het cadeau dat eronder verstopt zit. Download het gratis e-book over het verwerken van ongemakkelijke emoties en hoe je hier bewuster mee om kunt gaan.

gratis-ebook-ditta

Ditta | Meer informatie & Contact

Wil je meer weten over Ditta’s werkwijze of wil je direct een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op via het contactformulier van Balansportaal of plan direct een kennismakingsafspraak in.

Praktijkinformatie

Ditta

Ditta van Vark-Beun

Fellowshiplaan 23
2631 ML Nootdorp
Neem direct contact op met Ditta
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.