Menu

Den Haag – Christine van Andel coaching

Je wilt genieten van je leven en een leuke moeder, partner en vriendin zijn.

Je wilt zelfverzekerd zijn, energiek en optimaal in balans.

Maar de werkelijkheid is vaak helaas anders…

 

  • Je voelt je gejaagd, geleefd, vermoeid en prikkelbaar…. Je MOET vooral zoveel.
  • Je zorgt heel goed voor anderen maar stiekem denk je: wanneer is het nou eens tijd voor mij?
  • Je voelt je onzeker terwijl je diep van binnen ook voelt dat je meer in je mars hebt.
  • Je leven gaat niet zoals jij dat wilt maar je weet niet hoe je dat kunt veranderen.

 

Je bent op de juiste plek.

Ik ben Christine van Andel, gecertificeerd coach, stress & mindset expert, moeder, partner, ondernemer, spreker, inspirator, vriendin en nog veel meer.

Mede door mijn bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring als HR Manager in het bedrijfsleven stel ik de juiste vragen en kom ik razendsnel tot de kern. Daarbij luister ik niet alleen naar wat je zegt maar juist ook naar alles wat je niet zegt. Want zo vaak bijten we ons vast in een probleem wat uiteindelijk helemaal niet het probleem blijkt te zijn. En samen ontdekken we dat véél sneller dan wanneer je alleen blijft ploeteren.

Het is mijn missie om jou te helpen de beste versie van jezelf te zijn, de meest krachtige jij. Om weer in verbinding te komen met jezelf en met jouw vrouwelijke kracht. Zodat je in balans bent, zelfverzekerd bent, jouw eigen keuzes maakt en jouw eigen leven leeft. Wij vrouwen zijn tot zoveel meer in staat dan we zelf denken! Wil je ook de beste versie van jezelf zijn?

Na ruim 15 jaar met allerlei verschillende mensen gewerkt te hebben weet ik 1 ding zeker:

Echte verandering begint IN en bij jou zelf.

We lopen allemaal wel een keer ergens tegenaan in ons leven. Een periode dat dingen niet gaan zoals je zou willen en dat je het eigenlijk anders wilt. Ik zie dat als een ultieme kans, een uitnodiging van het leven om te kiezen voor jezelf. Een kans om te gaan staan voor wat jíj belangrijk vindt. Neem jij de uitnodiging aan?

Zet vandaag nog de eerste kleine stap: stuur me een bericht en je krijgt een 30 minuten gratis coachcall. Daarin kijken we waar je precies tegenaan loopt, wat je écht nodig hebt en krijg je sowieso 1 tip van mij waar je direct mee verder kunt. Spreek ik je binnenkort?

 

 

Christine van Andel Coaching

Berkel en Rodenrijs (omgeving Rotterdam / Den Haag / Delft)

info@christinevanandel.nl

06-44704738

www.christinevanandel.nl