Menu

Den Bosch – Massagepraktijk LEEF!

Van Hoofd naar Hart!

Wil je weer ontspannen, energiek en krachtig leven na een burn-out of heb je chronische stressklachten? Ben je hoogsensitief?

Bij LEEF! Rosmalen help ik je om weer rust en balans in je leven te creëren.

Massagetherapie bij LEEF! richt zich op meer rust en balans door inzicht en bewustwording. Je zelfgenezend vermogen van je lichaam word aangesproken. Je wordt op een langzame manier gemasseerd, met echte aandacht. Op deze manier krijg je de gelegenheid echt bewust stil te staan bij jezelf, in alle rust.

De massages zijn er op gericht om je aandachtig te laten voelen en ervaren wat er zich op dat moment bij je speelt. In contact komen met je gevoel door middel van massage.

Massagetherapie laat je weer zachter worden voor jezelf. Je leert weer meer compassie voor jezelf te ontwikkelen en met meer mildheid naar de signalen van je lichaam te kijken. Stress en burn-out zijn uitingen van lichaam en geest dat je uit je comfort zone bent.

Herken je bij jezelf de volgende klachten: hoofdpijn, stress, overprikkeld, gespannenheid, eenzaamheid, verdriet, slapeloosheid, vermoeidheid (geen energie), spier- en gewrichtspijn. Dit zijn vaak uitingen van een disbalans in je leven. Blijf jij lopen met deze pijn en onvrede? Of zet je de stap naar meer balans tussen hoofd en hart door stil te staan en jezelf de aandacht te geven die je verdient?

Wil je niet meer blijven rennen, maar stil gaan staan bij je eigen behoeftes door te luisteren naar de stem van je hart? Of sta je al stil, maar zit je hoofd nog vol? Neem dan vandaag nog contact op en zet de stap naar meer rust, aandacht, energie en ruimte voor jezelf!