Home > Vind hulp > Holistisch Gezondheidscentrum Stichtse Vecht DE ZENTUIN

HOLISTISCH GEZONDHEIDSCENTRUM STICHTSE VECHT DE ZENTUIN

DE ZENTUIN

Anders omgaan met emoties, onrust, stress en verlies. Van Klacht naar Veerkracht!

 

De Zentuin is een Holistisch Gezondheidscentrum in Stichtse vecht gespecialiseerd in welzijn, energetische behandelingen, bewustzijnsontwikkeling en systemische gezinstherapie.

Ervaar je onrust, stress en/of verdriet en voel je je daardoor vermoeid? Heb je vaak last van lichamelijke, mentale en/of emotionele klachten? Zou je ook graag ontspanning, balans, energie en plezier in je leven willen ervaren?

Iedereen heeft wel eens last van stress, een overvol hoofd, slaapproblemen of zit even niet goed in z’n vel. Soms leiden onverwerkte emoties of spanningen tot disfunctioneren, psychosomatische klachten of in het ergste geval tot een burn-out. Ontspanning is noodzakelijk om lichaam en geest tot rust te laten komen. De juiste balans tussen spanning en ontspanning heeft een positief effect op onze hormoonspiegels, lichaamscellen en afweersysteem. Daardoor voelen we ons gezonder en halen we er energie uit. In deze drukke en veeleisende maatschappij is de uitdaging om in balans te blijven met voldoende tijd voor rust en reflectie. Herstel de balans van jouw lichaam en ontdek hoe snel, effectief en blijvend een vol hoofd kunt opruimen en weer rust en ruimte ervaart.

Je verdient het om lekker in je vel te voelen en gezond te blijven, zodat je meer energie hebt voor jezelf, je partner, je gezin, je vrienden, je werk en je sociale leven. Holistische behandelingen en Transformatie Coaching zijn de perfecte combinatie om fysieke, mentale en emotionele klachten te verbeteren en je te helpen om meer balans & energie in jouw dagelijkse leven te hebben. De Zentuin biedt verschillende energetische behandelingen en transformatie coaching aan om ballast los te laten, tot rust te komen, batterij weer op te laden, gezondheid te bevorderen en veerkracht te versterken.

 

Praktijkinformatie

Holistisch Gezondheidscentrum Stichtse Vecht DE ZENTUIN

Géraldine Auguste

J. Homan van der Heideplein 32
3604 DK Maarssen
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met Holistisch Gezondheidscentrum Stichtse Vecht DE ZENTUIN
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.