Home > Vind hulp > De Wondercoach

De Wondercoach - Coaching, Ademtechnieken, Trauma werk (BRTT), NLP, Familie opstellingen, Leefstijl interventie, Frequentie en Klankschaal therapie

De Wondercoach – Leef je eigen leven …

Ieder dag zie ik het bij vele van mijn klanten en in mijn persoonlijke omgeving; de dagelijkse uitdagingen wordt mensen teveel !

Worden de dagelijkse uitdagingen je te veel en loop je fysiek, mentaal of spiritueel tegen je grenzen aan?

Ik help je op weg om je leven een nieuwe richting te geven. Je meer bewust te maken van ingesleten niet helpende onbewuste patronen. Door het verruimen van een andere kijk op je leven ben je in staat meer richting aan je gewenste leven te geven en meer balans te creëren.

De wijze hoe wij onze huidige samenleving hebben vormgegeven heeft een enorme negatieve weerslag op ons algehele welzijn. Op onze relaties, ons werk, onze levensvreugde en gezondheid.

Herken je dit ook in je eigen leven? Vaak liggen hier meerdere zaken aan ten grondslag. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn gevolgen van een verkeerde leefstijl. En ook zeker langdurige en grote mate van stress, negatieve gedachtepatronen, ingewikkelde relaties of een negatief zelfbeeld.

Wat te denken van de huidige Corona maatregelen, verkeerde voedingspatronen en waar we weinig of geen rekening mee houden negatieve effecten door de dagelijkse inname van gifstoffen via lucht, voeding, medicijnen, lichaam en verzorgingsproducten, douchegels, zonnebrand, tandpasta, make up en schoonmaakmiddelen.

Ook al doe je nog zo je best gezond te eten, we overschatten de feitelijke voedingswaarde van onze huidige voedingsketen door bijv. uitputting van onze landbouwgrond. Negatieve effecten door gebruik van allerlei bewerkte voedingsmiddelen, toevoeging van verkeerde vetten, zout, suikers en smaak-geur en conserveermiddelen. Milieuvervuiling zoals plastic moleculen en zware metalen die via de voedselketen druk geven op al onze lichaamsprocessen. Dit eist een zware tol op de natuur, de biodiversiteit, de kwaliteit en voedingswaarde van onze voedingsmiddelen en uiteindelijke op ons algehele welzijn. De gevolgen zijn desastreus en voltrekken zich schijnbaar in alle stilte.

De overheid is niet echt bezig om hier een proactief beleid op te voeren, te veel achterliggende belangen. Maatregelen die worden getroffen zijn altijd een zware compromis en niet in belang van de samenleving. Industrieën zijn voor al bezig om zoveel mogelijk geld te verdienen. Men dient niet het belang van de mensheid en planeet hoewel men met allerlei mooie marketing verhalen probeert ons te overtuigen en het tegendeel te bewijzen.

Oorzakelijk verband samenleving en welzijn

We kijken symptoom gedreven en niet naar het aanpakken van de oorzaak. Onze gezondheid is tanende en we weten heel goed waar dit aan ligt – alleen de stappen om zaken significant te veranderen gaan traag of komen überhaupt niet op gang. Om maar een paar te noemen; meer dan de helft van de samenleving heeft een of meerdere chronische ziekten. Te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, Alzheimer, dementie, diabetes en/of obesitas. Al deze symptomen zijn afgelopen decennia zeer sterk groeiend. 1 op de 2 mannen en 1 op de 3 vrouwen krijgen in hun leven te maken met een vorm van kanker en ook deze cijfers zijn sterk stijgend. Meestal veroorzaakt door een totaal verkeerde leefstijl.

De Wondercoach | Persoonlijke aanpak

De methoden die ik gebruik stem ik af op de uitdagingen en specifieke vraagstukken van mijn klanten. Het is iedere keer persoonlijk en oplossingsgericht. Eigenlijk zijn het altijd systemische vraagstukken. Een uitdaging die zich mentaal voordoet eigenlijk altijd ook een lichamelijke component kent en andersom ook. Lichamelijke effecten hebben ook mentaal hun weerslag.

Dit kan zich in meer dan wel mindere mate manifesteren en is ook afhankelijk hoe de persoon in kwestie dit zelf ervaart dan wel in voldoende mate sensitief is en dit opmerkt.

Ik zet de technieken die ik tot mijn beschikking heb situationeel in en altijd zal ik meerdere onderdelen/instrumenten gebruiken. Het is mijn jarenlange ervaring dat het nu eenmaal zo werkt. Wil je bij het zelfhelend vermogen van het lichaam en jouw geest komen, is het noodzakelijk dat er totale veiligheid en vertrouwen ontstaat tussen de klant en mijzelf als therapeut. Door het creëren van een totale ontspanning en overgave is het mogelijk om in direct contact te komen met het onbewuste, eventuele trauma’s, overtuigingen en vooroordelen. De kunst is het ego te bedanken voor zijn rol als beschermheer en door veiligheid en vertrouwen met elkaar tot de kern te komen. Vraagstukken voortkomende uit trauma’s zijn energetische barrières die door de tijd heen zijn opgebouwd als overlevingsmechanismen. Het is zonder hulp vaak onmogelijk om bij onszelf tot de kern, oplossing en heling te komen. Alleen door op lichamelijk, geestelijk, bewuste en onbewuste lagen door te dringen ontstaat er een dynamiek dat men loskomt en men zaken los kan laten. Het leven door nieuwe inzichten vreugdevoller tegemoet te zien en afstand te nemen tot bepaalde levensgebeurtenissen of trauma’s.

 

Wat kan ik voor je betekenen?

De mensen die in mijn praktijk komen zijn op een of andere manier tot de conclusie gekomen dat het leven dat zij leiden niet meer voor hen werkt. Dit kan zich op allerlei manieren uitten. Verslavingen, gewichtsproblemen, verstoorde eetpatronen, ziekte, stress, scheiding, relatieproblemen in de familie, of op het werk. Je kunt onbestendige gevoelens over specifieke zaken ervaren, onzekerheid, je niet goed genoeg voelen. Wellicht niet gezien of gehoord voelen tot aan het opgedaan hebben van een geboorte of (jeugd) trauma dat je op onbewust niveau hebt ontwikkeld. Je stress in je lijf ervaart, je continue opgejaagd voelt en mogelijk last hebt van allerlei ziekteverschijnselen c.q symptomen die het lichaam aangeeft of je psychisch belast ervaart.

Verschillende technieken

De technieken die ik inzet bestaan onder andere uit NLP-technieken, systemisch coachen, familie dynamieken of verstrikkingen die men heeft opgedaan uit het systeem van herkomst. Ik gebruik leefstijl interventies om bijv. afscheid te nemen van niet helpende leefpatronen, geef voedingsadvies en zet essentiële heilzame en helende oliën in middels Aroma touch. Ik gebruik geleide meditatietechnieken en lichaamswerk dat kan zorgen voor het loslaten van je stress, trauma’s en emoties. Ik leer je desgewenst ademhalingstechnieken en ben opgeleid tot BRTT coach– Breathing Release Trauma Therapie. Middels klanken, trillingen en frequenties van mijn klankschalen, stemvorken en Rafpan werk ik op energetisch niveau. Door de inzet van deze verschillende technieken en interventies is het mogelijk heling te realiseren op diepere lagen.

Doel dat ik heb is je inzicht te geven waar je ingesleten onbewust ontwikkelde patronen kunt veranderen, verbeteren of gewoonweg afscheid van kunt nemen. Een leefstijl interventie die je gaat leiden naar een nieuw levenspad met nieuwe helpende inzichten die een bijdrage gaan geven aan je gewenste leven, je welzijn en je gezondheid.

de-wondercoach

klankschalen

 

 

 

 

 

Praktijkinformatie

De Wondercoach

Astrid van Amerongen

Ed van der Elskenhof 19
1325XA Almere
Neem direct contact op met De Wondercoach
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.