Home > Vind hulp > De Vrijplaatscoach

De Vrijplaatscoach

Van Conflict naar Groei

Wil jij een stressvolle (conflict)situatie op je werk of thuis ten goede keren? En ben je klaar voor een doorbraak? Als transformatief conflict- en lifecoach help ik je in no time de situatie te transformeren, dat wil zeggen: je pijn en stress om te zetten in groei, de onderliggende boodschap te herkennen, alsook de kansen van de situatie te benutten! Kortom: van (innerlijk) conflict naar groei.

Ik werk al zo’n 20 jaar met heel veel plezier en voldoening in de Zorg, de Welzijnsector en het Onderwijs, maar begeleid ook regelmatig particulieren. Belangrijk voor mij is dat het klikt tussen ons en dat we er allebei oprecht zin in hebben om samen aan de slag te gaan. Denk ik dat je bij iemand anders beter af bent, dan zal ik daar geen doekjes om winden. Ik werk op basis van de vrijplaatsmethode, een transformatieve conflict- & lifecoachingmethode, die gebaseerd is op veiligheid, zelfsturing en zingeving. Je kunt daar meer over lezen op mijn website.

Naast zelf coachen leid ik coaches, psychologen en geestelijk verzorgers op tot transformatief conflictcoach en publiceer ik regelmatig.

Praktijkinformatie

De Vrijplaatscoach

Alexandra van Smoorenburg

Bickersgracht 272
1013LH Amsterdam
  • In de praktijk
  • Online