Home > Vind hulp > De Pioen Holistische Praktijk

Welkom

met alles wat er is

 

Samen met jou (of je kind) loop ik graag een stukje mee, als het alleen even niet zo goed lukt.

 

Met welke vragen kan je zoal terecht?

Het leven heeft doorgaans van alles voor ons in petto. De ene keer is het leuk en de andere keer is het heftig of teleurstellend. Wanneer je in situaties terecht komt waarin je het alleen even niet zo goed red, kan je bij mij terecht. Vanuit mijn eigen levenservaring en aanvullende opleidingen in trauma, systeemwerk, verpleging, management en als kindercoach heb ik mijn expertise liggen in burn-out, (vroeg kinderlijk) trauma, begeleiding bij verlies, ziekte, rouw, narcisme, faalangst en HSP.

Geen symptoombestrijding, maar naar de kernoorzaak

Als holistisch therapeut is het voor mij belangrijk om naar het totaal plaatje te kijken. Dat betekent zoveel als dat ik kijk naar wat jouw lijf, jouw psyche, jouw emoties en eventueel jouw spiritualiteit allemaal te vertellen hebben. Ook kijk ik naar jouw systeem (je gezin van herkomst) waar je uit komt. Uit al deze onderdelen komt informatie die jou en mij gaan helpen in jouw hulpvraag.

Mijn werkwijze

In onze ontmoeting en samenwerking is het voor mij een vereiste dat jij je veilig kan voelen en dat je vertrouwen hebt in onze samenwerking. Daarom zullen we altijd een gratis, vrijblijvende (online) kennismaking hebben om allebei te voelen of de klik er is en jij (op termijn) je kwetsbare deel of zelfs delen aan mij durft te laten zien. Jij staat centraal in onze samenwerking en jij houdt de controle in het gehele traject.

Ik werk niet met vaste protocollen, maar bekijk per sessie wat er nodig is. Uiteraard werk ik wel met vaste tools, die op jou worden afgestemd in plaats van dat jij op de tool moet afstemmen.

Voor mij werkt een quick fix waarin symptomen behandeld worden niet. Je kan de symptomen weghalen, maar dat wil niet zeggen dat de klacht(en) waar je mee kwam over zijn. Daarom zoek ik samen met jou naar de kernoorzaak van je vraag en gaan we samen kijken wat er nodig is om deze kernoorzaak te bieden wat het nodig heeft om je vraag uiteindelijk te beantwoorden. Door deze aanpak verklein je het risico op terugval.

 

Spreekt dit je aan, wil je meer weten over De Pioen of wie ik ben, heb je vragen of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen ga dan naar mijn website www.depioen.com.

Praktijkinformatie

De Pioen Holistische Praktijk

Linda Domhof

Dorpstraat 173 A
5504 HE Veldhoven
  • In de natuur
  • In de praktijk
Neem direct contact op met De Pioen Holistische Praktijk
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.