Home > Vind hulp > De Nieuwe Held

Lotte Lancee

Coach

“Als coach werk ik vanuit mijn nieuwsgierigheid en nuchtere houding. Ik ben benieuwd naar wie jij bent, waar je vandaan komt en wat je wilt veranderen. Daarbij is er altijd aandacht voor de onderlaag. Bedoel je echt wat je zegt of schuilt er iets achter? In gesprekken stel ik me rustig en ondersteunend op, maar ik houd je ook een spiegel voor zodat je geconfronteerd wordt met je patronen.

Ik hou van eerlijkheid, directheid en een nuchtere inslag, af en toe met een klein ‘zweverig’ vleugje. Ik zie mezelf als functioneel en zorgvuldig in mijn werkwijze, waarbij ik me vooral heel menselijk opstel. Ik praat graag van mens tot mens, zodat ik geraakt kan worden door jouw verhaal, of het nu om humor of verdriet gaat. Ik geloof in de waarde van openheid, van vriendelijkheid en respect. Hierdoor voelen mensen zich snel comfortabel bij mij, waardoor we echt tot de kern kunnen komen. Mijn fijngevoeligheid helpt me om mijn passie het best uit te voeren. Het zorgt ervoor dat ik de vinger op de juiste plek weet te leggen en goed kan afstemmen op wat er met jou aan de hand is. Daarbij zorg ik waar mogelijk voor luchtigheid en humor. Ik bied inzicht en handvatten, maar maak me daarna graag weer overbodig zodat je het leven weer zelf aan kunt.”

Ik ben medeoprichter van De Nieuwe Held, een coachingspraktijk gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van millennials. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van Stress op School, een coaching programma dat ondersteuning biedt om ongezonde stress bij middelbare scholieren te verminderen.

Beleid Coranavirus

De praktijk is open, dus de afspraken kunnen gewoon doorgaan. Uiteraard houden we ons aan de voorschriften van het RIVM. Dit betekent dat we enkel 1 op 1 contacten hebben met inachtneming van de anderhalve meter afstand, extra aandacht voor (hand)hygiëne. En bij verkoudheid of andere klachten bij een van ons, verzetten we de afspraak of schakelen we over op beeldbellen.

Indien je vragen hebt, beantwoorden we graag al je vragen via mail: lotte@denieuweheld.nl of telefoon +31 30 237 8155.

Investeringskosten

Individueel gesprek 90 minuten – tijdens kantoortijden € 135,- per gesprek
Individueel gesprek 90 minuten – buiten kantoortijden € 150,- per gesprek.

Buiten kantoortijden reken ik € 15,- extra. Ik ben aangesloten bij de NFG en daardoor is er deels vergoeding mogelijk van de zorgverzekeraar, vanuit het aanvullende pakket.

Als je werkgever de kosten voor coaching vergoedt, hanteer ik een zakelijk tarief. Hiervoor maak ik graag een offerte, op die manier kan je die meteen overleggen met je werkgever.

Wil je eerst meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Bel: +31 30 237 8155 of mail: lotte@denieuweheld.nl.

Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting!

Praktijkinformatie

De Nieuwe Held

Lotte Lancee

Vondellaan 172
3521 VM Utrecht
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar