Home > Vind hulp > De Medizijnsvrouw

Persoonlijk Leiderschap & opnieuw Zielsgelukkig kunnen Zijn

Sjamanistische & Systemische therapie = jezelf opnieuw ontmoeten op een diepere laag

 

We kennen ze allemaal, ik ook… de periodes in je leven, momenten, dat het even – of al (veel) langer – niet gaat zoals je het graag zou willen. Om welke reden dan ook. Je zit ergens in ‘vast’, en je weet niet hoe je er uit kan komen.

Het kan gaan om je relatie, gedoe in je familie, het ouderschap valt je zwaar en daar voel je je dan weer schuldig over, je werk past je niet meer, je ervaart een groot (onverklaarbaar) verdriet, er is rouw om een verlies, je gezondheid vraagt of schreeuwt om jouw aandacht, je zit in een burn-out, er is boosheid die je niet kunt plaatsen, er zijn verlangens die maar niet vervuld worden, of – gewoon – het leven zoals het zich om jou heen gevormd heeft past niet meer.

Het dagelijkse leven biedt genoeg uitdagingen waar we soms alleen niet verder mee komen. Eindeloos praten over een probleem helpt ook niet altijd. Of, durf ik wel te zeggen, meestal niet… We zijn namelijk tegenwoordig allemaal zo verstandig, praten kunnen we wel.

 

Waar het om werkelijk om gaat is; wat vóel je?
Durf je, kun je of wil je kijken naar wat er wérkelijk speelt?
In de onderstroom, in de kern…  Ten diepste?

Dat is waar we naar toe gaan als we aan het werk gaan. Ja, aan het werk. De diepte in, naar de onderstroom, het on(der)bewuste. Om vanuit daar, die diepte, je zelf in een Nieuw Licht te zetten.

Zodat je weer zielsgelukkig kunt Zijn, ongeacht.

PS. Ik hanteer geen methodes en bied jou ook niet dé oplossing. Als wij aan het ‘werk’ gaan, dan is iedere sessie of traject uniek en volledig afgestemd op jou. Op wat er in jou leeft of geleefd wil worden.

https://demedizijnsvrouw.nl/individueel/

 

Praktijkinformatie

De Medizijnsvrouw

Nanna Nicole Ros

Keizerstraat 40B
2586 BK Den Haag
  • In de natuur
  • In de praktijk
Neem direct contact op met De Medizijnsvrouw
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.