Home > Vind hulp > De Gouden Verbinding

De Gouden Verbinding - Holistische Begeleiding

De Gouden Verbinding

Holistische Begeleiding - HSP - Burn-out - Stress - Bewustwording - Energetische Behandelingen - Reiki - Klankschaalmassage

Wij zijn eraan gewend geraakt om vooral de verbinding aan te gaan met onze omgeving. Het welzijn van familie, vrienden, collega’s of het succes op het werk staan op de voorgrond. In de tussentijd zijn we vergeten de gouden verbinding met onszelf te onderhouden of te verdiepen. Soms zijn we de verbinding met onze sprankelende kern zelfs helemaal kwijt.

Wat heb je werkelijk nodig?

Op een gegeven moment kom je misschien tot het punt dat je jezelf afvraagt: Wat zijn mijn werkelijke behoeftes, dromen en wensen? Waarom lukt het me niet om goed voor mezelf te zorgen en gaat het welzijn van dierbaren altijd voor? Welke belemmerende overtuigingen of patronen houden me tegen om te gaan voor mijn eigen, diepe verlangens naar bijvoorbeeld liefde, geluk en innerlijke vrijheid? Welke lasten wil ik niet meer dragen en welke lichamelijke pijnen wil ik loslaten?

De Gouden Verbinding | Maak contact met je diepe kern

Tijdens onze sessies help ik je om weer in contact te komen met wie je in wezen bent en altijd al bent geweest. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan ik verschillende methodes toepassen zodat je je eigen, gouden verbinding terugvindt of makkelijker kunt onderhouden. Natuurlijk ben je ook welkom als je lekker in verbinding bent en weet hoe waardevol een holistische of energetische behandeling is om in balans te kunnen blijven.

 

de-gouden-verbinding

Praktijkinformatie

De Gouden Verbinding

Tina Marquardt

Rading 17
1213RK Hilversum
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met De Gouden Verbinding
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.