Home > Vind hulp > De Essentie Coaching & Stressconsultancy

Het leukste dat je kunt worden is jezelf !

De Essentie Coaching & Stressconsultancy

De Essentie Coaching & Stressconsultancy

Het leukste dat je kunt worden is jezelf!

De Essentie betekent de kern, het wezenlijke. Daar draait het ook om in het leven van alledag. Zodra je de essentie van je leven kwijt raakt, gaat je leven minder lekker lopen en kom je minder goed in je vel te zitten. Wanneer je dat, om wat voor reden kwijt bent, dan ervaar je stress. Duurt deze stress te lang, dan kan dat resulteren in overspannenheid of burn-out. Ik help je om weer je eigen Essentie terug te vinden, zodat jij alles wat er op je pad komt gemakkelijker aan kunt. Je ervaart weer vitaliteit en veerkracht en je kunt weer jezelf zijn.

De Essentie Coaching & Stressconsultancy | Werkwijze

Ik werk voornamelijk individueel en ieder traject is maatwerk, immers ieder mens is anders en iedereen heeft andere oplossingen nodig.
In mijn praktijk in Leeuwarden werk ik zowel met particulieren als voor bedrijven. Uitgangspunt daarin is dat ik als coach en stressconsultant een tijdje meeloop op je levenspad. Samen op zoek naar de juiste balans. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen in staat is de regie in zijn eigen leven (en werk) te nemen, maar soms heb je even hulp nodig om zelf weer het heft in handen te nemen. Want wat is er mooier wanneer je zelf op eigen kracht jouw koers kunt bepalen, zodat je het leukste wat er is kunt worden, namelijk: JEZELF.

Lees hier meer over mijn werkwijze.

Voor wie?

Voel je je een “stresskip”, ben je snel uit balans, heb je een te kort lontje en ben je daar nu klaar mee? Wil je dat niet meer? Wil je je leven niet laten bepalen door stressgevoelens, opgejaagd zijn door alles wat er van je wordt gevraagd? Wil je niet langer roofbouw plegen op jezelf? Dan is het nu tijd om de stap naar coaching te zetten. Samen onderzoeken we wat de oorzaak is van jouw stress en het gedrag dat daaruit voortkomt en gaan we daar stapsgewijs verandering in brengen.

De Essentie Coaching | Methoden & Technieken

Ik gebruik verschillenden methoden en technieken om ervoor te zorgen dat jij jouw doel bereikt. Je kunt daarbij denken aan verschillende gesprekstechnieken, Rationele Emotieve Therapie, ACT, Cognitieve Gedragstherapie, Systemisch Werk, Familie-opstellingen, Creatieve technieken, Biografisch Werk, Ontspanningstechnieken, NLP. Ik zoek steeds naar een aanpak die past bij jou en die jou verder helpt. Dus echt op maat, passend bij de persoon die jij bent of wilt worden.

Vaak werken we met huiswerkopdrachten, zodat je thuis in je eigen omgeving, alle tijd hebt om dingen uit te werken, voor te bereiden, te overdenken en te laten bezinken. Tijd is een hele belangrijke factor en die krijg je ook op deze manier.

 

Praktijkinformatie

De Essentie Coaching & Stressconsultancy

Joanke Sierksma

Westersingel 4
8913 CK Leeuwarden
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met De Essentie Coaching & Stressconsultancy
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.