Home > Vind hulp > Dat heb ik nou altijd

Aafke de Vries - Dat heb ik nou altijd - HSP-coach en EFT-therapeut

info

Dat heb ik nou altijd | HSP-coaching en EFT-therapie

Meer rust, geluk en vertrouwen

 

Ik help hooggevoelige mensen in balans te komen, rust te creëren in hun hoofd en grip te krijgen op hun gevoel. Je kunt bij mij terecht voor een online HSP Balans Training, die heel compleet is. Ook kun je individuele coaching of EFT-therapie (Emotional Freedom Techniques) krijgen, zowel in de praktijk als via beeldbellen.

Dat heb ik nou altijd | Werkwijze

Ik ervaar het als rijkdom dat ik mensen mag begeleiden op hun levenspad. Ik geloof dat de mogelijkheden en unieke talenten van ieder mens al aanwezig zijn. Soms heb je alleen even iemand nodig die jou helpt ze te vinden.

Wat je van mij kunt verwachten is een gelijkwaardige en nieuwsgierige houding. Ik ben enthousiast, doortastend en soms ook confronterend. Ik geloof in mensen en ben altijd op zoek naar de uniciteit van iemand. Ik motiveer je om te zoeken naar je eigen antwoorden, maar ik laat je niet zwemmen.

In de loop van mijn leven ben ik erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben en me goed af kan stemmen op de ander. Voor de (hoogsensitieve) mensen die bij me komen is het vaak fijn dat ze merken dat ze door mij worden begrepen en niet worden veroordeeld.

HSP Balans Training

Momenteel focus ik mij in de HSP-coaching met name op de Balans Training, omdat deze echt super compleet is. Je kunt de training online doen, in je eigen tempo. In video’s, audio- en tekstbestanden ontdek je wat jouw eigen gebruiksaanwijzing is, hoe je weer in balans komt en blijft.

Onderwerpen die erin voorkomen zijn contact maken met je lichaam, prikkels reguleren, het emotiekompas waarin je leert hoe je jouw emoties kunt gebruiken als navigatiesysteem, EFT, ademhaling, grenzen aangeven, chakra’s activeren, gronden, negatieve of zware energie afvoeren en opladen met nieuwe energie.

Als je bij mij een gratis kennismakingsgesprek aanvraagt voor HSP-coaching, zal ik je bij voorkeur een pakket aanbieden van individuele sessies gecombineerd met de training. Dit is niet verplicht, maar het biedt mij de mogelijkheid zoveel mogelijk mensen te helpen, omdat jij ook bepaalde onderwerpen in je eigen tijd kunt leren.

Je vindt de training op deze website bij de online trainingen, of je kunt klikken op deze link: HSP Balans Training

De HSP Balans Training kan ook goed ingezet worden bij werknemers die uitgevallen zijn, of dreigen uit te vallen, als gevolg van hun hooggevoeligheid.

EFT

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Het is een wetenschappelijk bewezen methode en het combineert onderdelen uit de westerse psychologie en de oosterse geneeskunde. EFT is eenvoudig aan te leren en je kunt er emotionele klachten en fysieke stress mee neutraliseren.

Wereldwijd wordt EFT met veel succes toegepast door artsen, psychologen en therapeuten. Goed om te weten is, dat je de methode zelf aanleert en de rest van je leven kunt blijven gebruiken. Je blijft dus niet afhankelijk van een therapeut.

Door het zachtjes kloppen op bepaalde acupunctuurpunten worden stoffen aangemaakt, die rustgevend en pijnstillend zijn en de stemming verbeteren.

Doordat de meridianen worden geactiveerd, gaat het lymfestelsel meer afvalstoffen afvoeren. De meridianen zijn namelijk met het lymfestelsel verbonden.

Véél afvalstoffen worden geproduceerd door stress. Negatieve of heftige emoties, maar ook piekeren of zorgelijke gedachten vallen ook onder stress en produceren dus afvalstoffen.

Daarom werken we ook met bepaalde woorden of zinnen. Dit is het element uit de NLP, Neuro Linguistisch Programmeren. Je programmeert andere, meer helpende gedachten in je hersenen.

Als je dit wilt doen terwijl je gespannen bent, accepteren je hersenen dat niet. Daarom zit er een bepaalde volgorde in EFT, waarbij je eerst ontspant, zodat de herprogrammering meer kans van slagen heeft.

Je gaat met EFT dus ontspannen in je hoofd én in je lichaam, je wordt rustiger, emoties en eventuele pijn zakken, afvalstoffen worden afgevoerd en je gaat je hersenen herprogrammeren, op een specifiek onderdeel.

Oude pijn of nare herinneringen kun je met EFT neutraliseren. Dat wil zeggen, dat je de herinnering nog wel hebt, maar dat je er geen emotie, zoals verdriet, boosheid of angst, meer bij voelt.

Je kunt hier meer lezen over EFT.

Dat heb ik nou altijd | Meer Informatie & Contact

Wil je in contact met mij komen? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit is ook mogelijk via beeldbellen, net als alle andere sessies.

Praktijkinformatie

Dat heb ik nou altijd

Aafke de Vries

Eerste Baan 9
8011DB Zwolle
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Dat heb ik nou altijd
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.