Home > Vind hulp > Danitsjacoaching Coach en Massage

Danitsjacoaching

Coach & massage praktijk voor vrouwen. Ieder mens is krachtig, maar soms heb je een duwtje in de rug nodig.

In 2017 is Danitsjacoaching  gestart als coachpraktijk in Lelystad.  Danitsjacoaching is gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Wanneer je denkt hoogsensitief te zijn, of snel overprikkeld bent kun je bij Danitsjacoaching terecht.

In 2018 is Danitsjacoaching gestart met de coaching en begeleiding van zwangere vrouwen en moeders, onder de naam Nieuwe moeders. Niet iedereen ervaart de roze wolk waar mensen het zo vaak over hebben.

Ben je onzeker als moeder, heb je het gevoel de controle te verliezen, kom je jezelf enorm tegen in het moederschap, dan kun je bij Danitsjacoaching terecht. Ook geeft Danitsjacoaching ontspanningsmassages aan vrouwen. Een half uur of uur heerlijk genieten van een ontspannende en verkwikkende massage.

 

* Empatisch

* Laagdrempelig

* Hoogsensitief

Mijn visie:

Ieder mens is krachtig! Maar soms zijn de omstandigheden die maken dat we ons anders voelen. Ik wil vanuit de kracht met mensen werken. Thema’s kunnen zijn: Belemmerende gedachten, persoonlijke ontwikkeling, relaties, onzekerheden, balans zoeken in werk & privé en hoog sensitiviteit..

Danitsjacoaching hanteert een oplossingsgerichte coaching methode.

Praktijkinformatie

Danitsjacoaching Coach en Massage

Danitsja Helfensteijn

Rozengaard 1530
8212 DJ Lelystad
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Danitsjacoaching Coach en Massage
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.