Home > Vind hulp > Danielle van Ahee (Nashada Healing)

Bij gevoelens van eenzaamheid, angst, stress en onrust en die om te buigen naar verbinding, vertrouwen, kalmte en inzicht.

In deze bijzondere tijden kunnen we snel gegrepen worden door angst, stress en onrust. Dan is het juist van belang om terug in het vertrouwen te komen en de balans weer te vinden. Vaak ontstaan gevoelens van angst door dat de verbinding met jezelf wat is weggevallen. Door de intensiteit van wat er zich allemaal in de wereld afspeelt kan je je radeloos en je zelfs alleen voelen. Ik wil je van harte begeleiden en ondersteunen om jou weer die verbinding te laten voelen met jezelf en om uit die angst te stappen. En met vertrouwen en moed de zonnige kant van het leven weer te mogen ervaren.

Soms hebben we het gevoel vast te zitten en dat zorgt voor machteloosheid en wanhoop. Je wilt graag verder komen in je leven en doorgroeien, maar je weet niet hoe en waar te beginnen. Omdat we gewend zijn niet goed naar gevoelens te luisteren zijn we geneigd door te blijven rennen met de hoop dat het allemaal vanzelf wel komt en dat die zwaarte weer wegzakt of verdwijnt. Als je je in deze positie bevind is het juist van belang om voor jezelf aan de bel te trekken en naar binnen te keren. Met goede en liefdevolle steun en begeleiding ga je veel sneller door een transformatie proces om zo tot je volwaardige zelf te komen.

Over mij
In mijn leven ben ik vaak de verbinding met mezelf kwijtgeraakt en daardoor in situaties terecht gekomen die me bij diepere lagen van mezelf hebben gebracht. Soms moet je door deze lagen heen om helderheid en inzicht te krijgen in de patronen die onbewust in je liggen opgeslagen. Achteraf gezien was de burn-out, die ik een aantal jaren geleden heb ervaren, het beste dat mij is overkomen. Deze identiteitscrisis heeft er voor gezorgd dat ik de complete verbinding met mezelf heb kunnen maken en vandaar uit vervolg ik mijn verdere pad. Door deze ervaring(en) kan ik snel schakelen en invoelen wat nodig is.

Door me af te stemmen op jouw energie en gebruik te maken van mijn intuïtieve vermogens kom ik snel bij de onderliggende patronen die doorbroken mogen worden.

Heb je vragen en wil je meer informatie, neem dan gerust contact met me op of neem een kijkje op mijn website.

Praktijkinformatie

Danielle van Ahee (Nashada Healing)

Danielle van Ahee

Mient 78
2564KP Den Haag
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Danielle van Ahee (Nashada Healing)
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.