Home > Vind hulp > Crossover Coaching

Gevoel wil niet opgelost worden. Het wil gevoeld worden, dàn lost het op.

 

In mijn praktijk ontmoet ik veel mensen met een prima loopbaan of een eigen bedrijf en op zich een goed leven. En toch….De één komt bij me vanuit een vage onrust niet te leven vanuit de keuzes die bij hem/haar passen. De ander is in een burn-out terecht gekomen en kan simpelweg niet meer doorgaan op dezelfde voet. Ze willen dichterbij zichzelf leren blijven en zichzelf leren afgrenzen in de keuzes die ze maken. Dat klinkt simpel, maar waarom is het dan toch zo’n klus? Herkenbaar voor je?

De reden dat het niet zo gemakkelijk gaat, zit in de innerlijke triggers van ons gedrag en van onze overtuigingen. Die zitten op onze gevoelslaag en we zijn ze vaak niet zo bewust. En dat maakt het zo lastig. Want ze vormen een enorm krachtige drijfveer in alles wat je doet; zelfs als dat betekent dat je andere keuzes maakt dan je eigenlijk zou willen. Denk maar aan de pleaser of de perfectionist, die heus wel weet, dat hij beter grenzen kan stellen, maar toch weer ‘ja’ zegt in plaats van  ‘nu even niet’.  De trigger waarom hij toch weer in die valkuil trapt, zit op die gevoelslaag. Dat gaat in een reflex die sneller is dan het brein.

In mijn coaching neem ik je mee naar het ontstaan van die triggers in jouw gevoel. Want wil je dat jouw triggers niet langer jouw denken, jouw gedrag en overtuigingen laten bepalen, dan is het belangrijk om te gaan voelen waar het vandaan komt. Gevoel heeft namelijk de eigenschap, dat het niet met je verstand opgelost wil worden.  Het wil gevoeld worden en dàn lost het op. Dan pas zet je ècht een blijvende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Tegelijk is er in mijn begeleiding is er ook aandacht voor verstandelijke inzichten, omdat je natuurlijk ook wilt kunnen snappen hoe het zit.

In mijn begeleiding combineer ik veel werkvormen die ik steeds weer afstem op basis van jouw specifieke coachvraag. Het accent ligt op  systemisch werk en op coachoefeningen gebaseerd op de psychosociale therapie van Instituut Boswijk.  Maar daarnaast heb ik in mijn uitgebreide scholing ook veel andere vormen waarmee we kunnen werken en die ik aanpas op wat jij nodig hebt (o.a. NLP en TA). Daarbij ben ik ook breed intuïtief geschoold. Daarmee kan ik extra gelaagdheid in mijn begeleiding geven, als dat is wat bij jou past.

Ik werk met coachtrajecten van 8 sessies, omdat ik heb gemerkt dat dit aantal een minimum is om een diepergaande ontwikkeling door te maken die leidt tot een blijvende verandering. Meer sessies kan ook, maar dat hangt af van het verloop van jouw traject.

Waarmee kan ik jou helpen in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling?

 

 

 

 

 

 

Praktijkinformatie

Crossover Coaching

Corinne Vermeulen

Nieuwe Bosscheweg 105
5017 JL Tilburg
  • In de natuur
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Crossover Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.