Home > Vind hulp > Counselling consult

Effectieve en duurzame hulp en begeleiding bij Stress in Werk en Privè

Counselling consult

Welkom!

 

Counselling consult is een praktijk voor psychosociale hulp en begeleiding bij Stress.

In mijn praktijk kan je jezelf zijn en er wordt niet over jou of jouw probleem geoordeeld. Je wordt op een holistische en empathische wijze begeleid naar een duurzame oplossing van je probleem.

Stress en Burn out

Te veel stress leidt tot zowel psychische als fysieke klachten en wanneer de stresssituatie te lang duurt kan je er zelfs ziek van worden. Stress en Burn out komen het vaakst voor in een combinatie van werk en privé stressoren. De meeste mensen die Burn out (dreigen te) raken hebben te lang rondgelopen met de signalen die hun lichaam afgeeft.

Klachten/signalen:

Vaker hoofdpijn, sneller moe, klachten aan nek, schouders en lage rug, verminderde concentratie, prikkelbaar, slechter slapen en piekeren.

Het kost je lichaam en psyche erg veel energie. Doe je er niets mee, dan grijpt het lichaam in. Er worden te veel stress hormonen aangemaakt en daarmee worden je nieren als het ware uitgeput. Je voelt je ook uitgeput.

Je bent dan BURN OUT, hebt nergens zin in, je bent erg moe, je bent prikkelbaar, je huilt en je piekert nog meer, je wilt vooral slapen.

Maar hoe kom je er weer uit?

Je wilt je weer fit voelen en je leven incl. werk anders inrichten, een rustiger leven gaan leiden met minder stress. Ik help je er graag bij.

Werkwijze

Door middel van counseling gesprekken, gerichte (ontspanning) oefeningen, meditatie en mind-fullness, EFT en huiswerkopdrachten  op maat, zullen wij er samen  tot de kern van jouw probleem komen. Je leert loslaten wat je niet meer dient en implementeert  nieuwe inzichten voor positieve verandering bij jezelf.

Hoe gaan we dit doen

Gesprekssessies en oefeningen zowel face to face als ONLINE

EFT tapp-techniek (emotional freedom therapie)

Indien nodig op maat voor jou ingesproken meditatie

Specifieke huiswerkopdrachten die jou inzichten gaan geven in je denken, overtuigingen, stress en hoe je met stress omgaat

Feedback en tips ook per e-mail (in overleg)

Leefstijl advies op maat

2 evaluatiemomenten of we op de goede weg zitten, zodat we kunnen bijstellen.

Je kan met alle je vragen mij benaderen te allen tijde via e-mail of app. Ik reageer binnen 24 uur.

*Vergoeding zorgverzekering

Ben je aanvullend verzekerd voor je ziektekosten? Mijn sessies worden voor een groot deel vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Er geldt geen eigen risico. *Informeer altijd zelf hoe en voor hoeveel je verzekerd bent.

Maak vrijblijvend een afspraak met mij. Ik ontmoet je graag.

Praktijkinformatie

Counselling consult

Daniela Petkovski

Het Rietveld 55A
7321 CT Apeldoorn
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar