Home > Vind hulp > Esther ter Avest – Counseling psycholoog

Bedenk dat je het niet alleen hoeft te doen.

Warm, persoonlijk, krachtig & intensief

Even voorstellen

Ik ben Esther. Vooral mens, maar daarnaast counseling psycholoog & burn-out specialist.

Als professional heb ik de afgelopen jaren veel mensen mogen begeleiden. Mensen die zich al een tijd niet meer zichzelf voelden. Die altijd sterk waren, hun schouders eronder zetten en maar doorgingen. Mensen die last kregen van onverklaarbare fysieke klachten, sneller geëmotioneerd waren dan normaal en met moeite hun (werk)dag doorkwamen. Die te kampen hadden met een somber en vooral een enorm vermoeid en uitgeput gevoel. Kortom: mensen die last hadden van chronische stress of burn-out.

Weer de touwtjes in handen

Alles wat je nodig hebt om (weer) de regie over je eigen leven te voeren zit in je. Daar ben ik van overtuigd. Daarom werk ik vanuit de krachtgerichte benadering en positieve psychologie. Ik hanteer een persoonlijke aanpak en streef naar een effectieve samenwerking om duurzaam herstel te bewerkstelligen. Dit doe ik door middel van persoonlijke gesprekken, counseling op afstand of een combinatie tussen deze diensten.

Kwaliteiten & Kracht

Tijdens mijn counseling ligt de focus op het (her-)vinden van persoonlijke kwaliteiten en kracht. Op wat je denkt, voelt en wat je écht wil. We onderzoeken de fundamentele oorzaken van de klachten en ik help je deze aan te pakken. De ervaring leert dat dit nodig is om te voorkomen dat je na herstel weer in dezelfde valkuilen trapt. Op deze manier werken we aan een duurzame oplossing, zodat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst weer lekker in je vel zit en kunt presteren op het niveau dat je van jezelf gewend bent.

Neem vrijblijvend contact met me op

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je kennismaken? Mail dan naar hallo@estherteravest.nl. Heeft het haast? Per app ben ik te bereiken op 06-1088 1127. Ik spreek je graag!

 

Praktijkinformatie

Esther ter Avest – Counseling psycholoog

Esther ter Avest

Gasthuisstraat 33
5301 CB Zaltbommel
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Esther ter Avest – Counseling psycholoog
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.