Home > Vind hulp > Cosmic Girls

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen de taal van hun eigen waarheid te leren spreken. Ze weer in contact te brengen met hun hart, hun ziel, hun inner power! Om ervoor te zorgen dat jij weer de regie over je eigen leven gaat nemen en behouden.

Stap in je grootsheid door klein te beginnen!

Jezelf klein houden, jezelf wegcijferen, pleasen, altijd voor een ander klaarstaan, jezelf vergeten, jezelf minder vinden dan de ander, jezelf vaak verontschuldigen, streng zijn voor jezelf, die lat altijd heel hoog leggen, veel moeten van jezelf, het gevoel dat er een leegte opgevuld moet worden, jezelf slachtoffer voelen van situaties in jouw leven… en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar ook jezelf al wel letterlijk op een podium durven zetten, naar de buitenwereld heel sterk en krachtig overkomen, maar innerlijk dezelfde struggels ervaren als hierboven en dit niet durven erkennen of uitspreken…

Allemaal voorbeelden van jezelf niet het (figuurlijke) podium gunnen die jij zo verdient. Allemaal voorbeelden dat jij jezelf niet volledig kan omarmen en liefhebben. Dat jij jezelf niet op nummer 1 zet en niet durft te staan voor die mooie powervrouw die jij in werkelijkheid bent.

Ik geloof, ik weet en ik zie dat er in elke vrouw een powervrouw huist. Echt believe me, elke vrouw is een powervrouw! Alleen zijn de meeste van ons dit helaas vergeten of hebben hier zelfs nog nooit contact mee kunnen maken. Zonde lieve vrouw, want de wereld heeft onze kracht, ons licht, onze liefde nodig! ✨💛

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen de taal van hun eigen waarheid te leren spreken. Om jou weer te helpen herinneren aan de krachtige mooie powervrouw die jij in de kern bent. Om te zorgen dat jij jezelf ziet voor wie je werkelijk bent en jezelf dat podium gaat geven. Op plekje nummer 1 💪🏻😉

Maar…

Om weer contact te kunnen maken met die powervrouw, de grootsheid in jezelf zal je klein moeten beginnen. Juist ja klein. Stapje voor stapje. In je grootsheid stappen is een proces en we beginnen bij het begin door gewoon het eerste kleine stapje te nemen.

Naast kleine stapjes staat klein ook voor het vaak vergeten kleine meisje in jezelf. Het kleine meisje wat zo graag gezien, erkent en geliefd wil worden. Pas als het kleine meisje in jezelf zich volledig geliefd, erkent en gezien voelt kan ook het contact met die innerlijke powervrouw van jou tot stand komen. Het een kan niet zonder het ander.

Voel jij aan alles dat het jouw tijd is om die powervrouw in jou te inspireren… ben jij bereid om die sprong naar die grootsheid te gaan maken, maar weet je niet hoe?

Dan ben ik er om samen met jou dit proces aan te gaan. Om jou te begeleiden naar de kennismaking met die bijzonder mooie krachtige powervrouw in jou en ook het kleine meisje in jou zodat jij volledig in jouw grootsheid kan gaan staan. Dit doen we samen door te beginnen met het eerst kleine stapje!

Triggert deze tekst jou? Voel jij je aangesproken? Nieuwsgierig geworden? Voel jij een JA? Stuur dan een bericht of e-mail voor meer info of om een vrijblijvende gratis kennismaking (telefonisch of via zoom) in te plannen. Website is nog under construction, deze zal z.s.m. live gaan.

Ik bied coaching trajecten aan van 3 of 6 maanden waarin we samen gaan deep diven. Dit traject zal volledig op jou persoonlijk afgestemd zijn. Ik lever alleen maar maatwerk, werk intuïtief en afgestemd op jouw hulpvraag. Deze trajecten doe ik maar voor een exclusief klein groepje dames die echt een JA voelen en er volle bak voor willen gaan. Ik hou het exclusief zodat ik er echt volledig voor jou en jouw proces kan zijn met volle aandacht en liefde.

Daarnaast bied ik een klein pakket van 3 sessies aan waarin we contact gaan maken met jouw innerlijk kind en zal ik waar nodig reiki geven. De liefdevolle energie van reiki werkt heel verzachtend en helend. Ik werk alleen maar online.

Aspecten die ik gebruik in mijn coaching trajecten:

  • Mindset
  • Innerlijk kind werk
  • Reiki & energiewerk
  • Meditaties, visualisaties & affirmaties
  • Wet van de aantrekkingskracht
  • Spiegelogie (alles is een spiegel naar jouzelf)
  • NLP

Aanbod en prijzen
Innerlijk kind werk + reiki (3 sessies):                  € 222,00
1e sessie +/- 1,5 uur, 2e en 3e sessie 1 uur

High end traject 3 maanden (8 sessies)            € 666,00
1e sessie +/- 1,5 uur, de rest 1 uur
Sessies om de week

High en traject 6 maanden (16 sessies)             € 1.333,00
1e sessie +/- 1,5 uur, de rest 1 uur
Sessies om de week

Losse sessie                                                              € 90,00
Minimale afname van 3 sessies

Volg mij ook op Instagram klik hier om op mijn account te komen.

Om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken en te inspireren heb ik ook een podcast genaamd: Inspireer de powervrouw in jou! Te beluisteren en te volgen via onderstaande link.

Let’s shine your light lady! 💫😀

Lots of love,

Jantine 💛

 

Praktijkinformatie

Cosmic Girls

Jantine van Lijnden
  • Online
Neem direct contact op met Cosmic Girls
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.