Home > Vind hulp > Cooldown Coaching

Op een magische reis in jezelf met Tarot, meditatie en EFT

Gratis zoom gesprek

Cooldown Coaching

Tarot, Meditatie & EFT

Ik wil met jou uitzoeken waar jouw ogen van gaan stralen en waarvan jouw hart een sprongetje maakt. Jouw levenslust vinden maakt dat het leven jou weer vindt. Die levenslust komt naar mijn idee niet van buiten, maar vanuit binnen. Daarmee kun je je opnieuw verbinden.
Ik heb een paar prachtige tools ontdekt die ik inzet in mijn coaching sessies. Dat is Tarot, EFT-Emotional Freedom Technique en meditatie. Deze tools werken in en met het onbewuste. Samen heb ik het de Magische Coachingsreis genoemd. Want het is magisch wat er kan gebeuren!

Cooldown Coaching – Magda de Muijnck

Ik ben Magda de Muijnck; ik train/coach vrouwen die mentaal fit willen worden. Jezelf oprecht accepteren voor wie je lichamelijk, mentaal en spiritueel bent. Dat geeft zelfvertrouwen. Dat geeft vrijheid. Ga mee in de deep dive in jezelf met meditatie en ontdek de magie van de Tarot, die je laat zien wat je ├ęchte verlangen is. Met EFT (Emotional Freedom Technique) of ‘tapping’ ga je aan de slag met je eigen belemmerende overtuigingen. Leer jezelf kennen en kom in beweging!

Werkwijze

In een periode van ongeveer 7 maanden plannen we een Tarotlegging, 6 coaching sessies van 1,5 uur en een EFT/ tapping sessie. Wat we in welke volgorde gaan doen, ontvouwt zich vanzelf. We starten met een coachingsessie waarin we de coachvraag benoemen en de eerste verkenning doen. In de Tarotsessie gaan we aan de slag met wat er onbewust bij jou speelt. De EFT-sessie is bedoeld om vastgeroeste overtuigingen weg te tappen.

Mijn voorkeur gaat uit naar een fysieke ontmoeting ergens in de natuur in de buurt van Hilversum of in mijn eigen praktijk. Mocht dat echt een probleem opleveren, kunnen we online een Zoom-meeting plannen. Zowel Tarot als EFT kan online gedaan worden.

 

Wist je dat 95% van wat je doet onbewust gaat?

Dat betekent dat er heel veel te leren valt van je onbewuste drijfveren.

Dit kunnen drijfveren zijn vanuit je eerste overleving, je overtuigingen van huis uit, zaken die je doet vanuit je persoonlijke ervaring.

In het 7 maanden programma kijken we naar jouw drijfveren, wat voor jou belangrijk is en wat je waarden zijn. En hoe jij vanuit die drijfveren wilt leven.

Meer over mij en de Magische Coachingsreis vind je in dit interview wat ik gegeven heb voor Balansportaal.

Klaar om de deep-dive in jezelf te doen?

Boek een gratis ‘Lets Zoom sessie’ op de website. Tijdens onze kennismaking kijken we wat je coachvraag is. Om echt een verandering op gang te brengen, werk ik bij voorkeur met een programma van 7 maanden, waar een Tarotlegging, 5 coaching sessies en een EFT sessie in zit. In welke volgorde we dat doen ontvouwt zich vanzelf. Geen mens is hetzelfde. Het is jouw pad.

Praktijkinformatie

Cooldown Coaching

Magda de Muijnck

Van de Sande Bakhuyzenstraat 146
1223 EA Hilversum
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Cooldown Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.