Home > Vind hulp > Confident Coaching

Voor hulp bij omgaan met stress en loopbaancoaching

Voor hulp bij het vinden van meer vertrouwen in jezelf

Stresscounseling en loopbaancoaching

Ik zie een coach als katalysator bij jouw persoonlijke en professionele groeiproces, ik help je sneller tot jouw keuzes en stappen te komen. Bij onze eerste kennismaking verkennen we samen het doel van jouw coachingstraject. Daarna zal ik een aangepast, concreet voorstel doen hoe ik je kan helpen. Tijdens de daaropvolgende sessies zal ik je veel vragen stellen, je feedback geven, coachingtools aanreiken en je helpen met overzicht en inzicht krijgen. Zodat je daarna weer zelfstandig verder kan.

Door de combinatie van mijn ervaring in het bedrijfsleven, mijn analytische achtergrond en mijn mensgerichtheid, kan ik vol begrip en overzicht meekijken naar jouw situatie. Voor mij is niets vreemd of raar, waardoor ik vaak terugkrijg dat mensen zich veilig en op hun gemak voelen bij mij, zodat ze in alle openheid en eerlijkheid naar zichzelf kunnen kijken. En vanuit dat vertrouwen, kan je de keuzes en de bijpassende stappen maken, die goed voor jou zijn en daar help ik je graag bij!

Wie ben ik?

Ik ben open, optimistisch en verantwoordelijk. Ik heb 15 jaar als leidinggevende in het bedrijfsleven gewerkt en combineer dat sinds 2009 met coaching. In die functie kwam ik veel mensen tegen die rondliepen met vragen op het gebied van hun loopbaan, stress en balans en daar zelf niet echt uit kwamen. Om die mensen beter te kunnen ondersteunen heb ik mij verder ontwikkeld tot stresscounselor en loopbaanadviseur. En in 2017 heb ik vervolgens de stap gemaakt om mij volledig te richten op mijn vak als coach en trainer.

Als ik iemand kan helpen met inzicht krijgen in zichzelf, als het kwartje valt, is mijn dag goed! Soms zie je het zelf even niet meer en dan is het fijn als er iemand met je meekijkt en naar je luistert. Je helpt met overzicht en inzicht krijgen, zodat je weet waar je staat en waar je naartoe wilt en zo de goede keuzes en stappen kunt maken die bij jou passen.

Praktijkinformatie

Confident Coaching

Stefanie Bult

Dorpstraat 6
1121BW Landsmeer Landsmeer
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Confident Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.