Home > Vind hulp > Complemento – Moeiteloos Werken

Complemento - Moeiteloos Leven & Werken

Coaching & training: leven & werken met plezier!

Haal het beste uit jezelf, je leven en je werk. Meer rust, meer focus, meer genieten en meer plezier!

Happy life

Work-life coaching voor gelukkig leven & werken. Moeiteloos Leven, met passie, energie en plezier! Speciaal voor 45+ vrouwen, die het beste uit zichzelf willen halen en hun leven willen léven.

Vandaag is het begin van de rest van je leven. Maak een pas op de plaats en krijg helder waar jij jouw kostbare tijd en energie aan wilt besteden de komende 2e helft. Wat is écht belangrijk voor jou? Stop met uitstellen en ga aan de slag met ons coaching programma ‘Happy 50’.

Happy mind

Druk, druk, druk? Voel jij je gejaagd en onrustig? Heb jij (te) veel op je bordje en verlies je het overzicht? Krijg je last van lichamelijke en/of psychische klachten? Stop dan nu met rennen!

Leer omgaan met (werk)stress en voorkom een burn-out. Ga voor meer energie en rust in je hoofd. Met ons coaching programma ‘Van werkdruk naar werkgeluk’ krijg je inzicht in jouw stressfactoren en ontdek je waar jij wél (werk) gelukkig van wordt. Samen gaan we op zoek naar voor jou werkbare oplossingen.

Happy Work

Heb jij het druk? Tijd te kort? Een overvolle inbox die je maar niet scroll-vrij krijgt? Meer uren of harder werken helpt niet. Op een andere manier werken wel! Training & coaching Moeiteloos Werken op de werkplek.

Happy business

Het programma ‘Happy business’ is speciaal voor drukke ondernemers en managers. Als sparringpartner gaan wij samen aan de slag. We kijken o.a. naar je werkgewoontes. Wat zijn je knelpunten? Wat is écht belangrijk voor je? Wat zijn je prioriteiten?

Door bewuste keuzes te maken, doelen te stellen en focus aan te brengen, verhoog je je productiviteit. Je neemt sneller een besluit en krijgt meer voor elkaar. Niet harder, maar slimmer werken. Wij helpen je daar graag bij.

Benieuwd of ik ook jou verder kan helpen?

Kijk eens rond op de website voor de verschillende mogelijkheden en neem contact met mij op. Ik denk heel graag vrijblijvend met je mee. Heel graag tot ziens!

Praktijkinformatie

Complemento – Moeiteloos Werken

Madelon Gloude

Gevestigd in De Ideeënfabriek, Liessentstraat 9a
5405 AH Uden
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Complemento – Moeiteloos Werken
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.