Home > Vind hulp > coachpraktijk Petra Visser

van overprikkeling naar rust

Voor elke probleem is er een oplossing

Als hypnotherapeut, psycholoog, massagetherapeut, orthomoleculair therapeut i.o, access bars practitioner, cognitieve gedragstherapeut,  kindercoach en CPSS-coach, heb ik er mijn missie van gemaakt om volwassenen en kinderen de grip op het leven weer terug te geven. Tijdens onze sessies, in een vertrouwde omgeving, maak ik je bewust van jouw patronen. Ik geef je inzichten waardoor jij beter in staat bent om de keuzes te maken die bij jou passen,

Wanneer je last van hebt van bijvoorbeeld angsten die belemmeren in wat je wilt doen in het leven. Of wanneer je wel van alles wilt, maar je gelooft niet in jezelf dat je het kunt. Waardoor je blijft uitstellen, blijft bedenken wat er mis zou kunnen gaan. Je bepaalde situaties vermijdt. Dan is het tijd om de controle terug te nemen. En overgaan tot actie.

 

Wat kan ik voor jou betekenen!

massage

Ik bied zorgzame en verlichtende massagesessies die afgestemd zijn op uw behoeften. Ik begrijp de verbinding tussen lichaam en geest en gebruik mijn psychologische en hypnotherapeutische kennis om een holistische benadering te bieden.

Praktijkinformatie

coachpraktijk Petra Visser

Petra Visser

Hub van Doorneweg 10
2171 KZ Sassenheim
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met coachpraktijk Petra Visser
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.