Home > Vind hulp > Coachpraktijk Mozaïektuin

Coachpraktijk Mozaïektuin

Inzicht door uitzicht

Vertel eens… wees eerlijk. Vraag jij je af of je eigenlijk wel gelukkig bent? Heb je moeite om balans te vinden tussen thuis, werk en kinderen? Heb je daar stress van? Of wil je het roer omgooien, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Blijven zitten met de vragen helpt je niet verder. Soms kan een gesprek met een onafhankelijke coach kan je nét dat inzicht geven waar je zelf niet op kunt komen.

Hoe gaan we dat samen doen? We gaan niet bezig om nieuwe vaardigheden of competenties aan te leren. Maar we gaan kijken waar jouw kracht ligt. Vanuit daar kijken we naar oplossingen die je zelf al in het verleden die hebt toegepast en waar vanuit je nu weer verder kan gaan werken. Het antwoord op jouw probleem, vraag of dilemma zit al in jou. Mijn taak is om je te helpen het antwoord zichtbaar te krijgen. Mijn methodes zijn gestoeld op de positieve psychologie, systemisch werken en de natuur. Mijn doel is om mensen blij en gelukkig te maken. Zelf geloof ik dat geluk, wijsheid en oplossingen al in jezelf aanwezig zijn. Maar soms is het wat moeilijk bereikbaar. Door coaching en mijn creative workshops en online trainingen wil ik je laten ervaren wat je zelf al weet, leer te vertrouwen op je eigen intuïtie of onderbewustzijn.

Coaching of creatieve workshops zijn een middel waarbij je tot je eigen oplossingen en geluk kunt komen, samen met deskundige begeleiding van mij als je persoonlijke coach. Emoties zitten in je rechterhersenhelft. Daar kun je niet komen met taal, redeneren en analyseren. Door te werken met beeldmateriaal of met creative werkvormen kun je wel tot je emoties komen of diepere verlangens. Nieuwsgierig geworden? Kijk op mijn website voor meer inforamtie. Wil je direct aan de slag? Mail of bel mij dan voor een gratis en vrijblijvende afspraak om samen te ontdekken of je bij mij op het juiste adres zit.

Praktijkinformatie

Coachpraktijk Mozaïektuin

0623116909

Hoofdweg 56
9616 TE Scharmer
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie