Home > Vind hulp > #coachjeanders

Coaching ontmoet dramatherapie

Heb je het idee dat je de laatste tijd veel in je hoofd zit? Of juist heel erg veel voelt? Door allerlei omstandigheden en de manier waarop je met deze omstandigheden omgaat kan de balans tussen denken, voelen en handelen niet meer in evenwicht zijn.

Deze manier van omgaan kan de veroorzaker zijn dat je steeds dezelfde valkuilen of situaties meemaakt in je leven. Disbalans in denken, voelen en handelen kan o.a. stress, minderwaardigheid, jezelf steeds wegcijferen veroorzaken.

 

Ben je klaar met je eigen vastzittende patronen?

Samen met jou wil ik kijken welke patronen je hebt en welke valkuilen, maar vooral niet te vergeten welke krachten in je schuil gaan.

Als coach en ervaren dramatherapeut ga ik op zoek naar werkvormen die passen bij jouw situatie en persoon om jezelf antwoorden te geven op je eigen coachvraag.

Kennismaken

Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen in jouw eigen proces? Neem contact op en dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Op deze manier mag je ervaren of er een klik is en of mijn werkwijze bij jou past. Immers het gaat om jouw proces en verandering en je moet je goed voelen bij de ander om hiermee aan de slag te gaan.

 

 

Aangesloten bij de NOBCO. Beroepsvereniging voor coaches.

Praktijkinformatie

#coachjeanders

Linda van den Berg
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met #coachjeanders
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.