Home > Vind hulp > Coaching & Training Den Haag

Coaching en Training Den haag

Ieder mens is uniek en heeft een onbenut potentieel, eigenschappen waar je niet bewust van bent en nog ontwikkeld kunnen worden. In ons leven worden we bloot gesteld aan externe factoren in de wereld om ons heen. Normen, waarden, eisen, verwachtingen en impulsen van buitenaf, die ons onbewust beïnvloeden, waardoor we het contact met onszelf verliezen.

MISSIE

Mensen helpen hun doelen te formuleren en te realiseren door mensen in de eigen oorspronkelijke kracht te laten komen, waardoor kansen en onbenut potentieel optimaal kunnen worden benut.

Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek kijken we of we tot een samenwerking kunnen komen. In grote lijnen kijken we naar het probleem en of ik in staat ben je daarbij te helpen. Soms kan een andere specialist beter op zijn plaats zijn.

Tijdsduur en aantal

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer 20 minuten. De sessies zelf zijn tussen de 1 en 2 uur.  Het aantal sessies en de frequentie zijn afhankelijk van de individuele behoefte. Over het algemeen zijn 2 tot 10 sessies voldoende. Er zijn geen verplichtingen en er kan op elk moment gestopt worden.

Praktijkinformatie

Coaching & Training Den Haag

Bianca Hoogerwaard

Cornelis de Wittlaan 43
2582AC Den Haag
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online