Home > Vind hulp > Hanneke Hoppenbrouwer Coaching & Counseling

Hanneke Hoppenbrouwer

Coaching & Counseling - Olst

Hanneke Hoppenbrouwer – Coaching & Counseling – Olst

Mijn specialiteiten zijn onder andere; energieproblematiek, werkproblematiek, hoogsensitiviteit (HSP), stress en burn-out, bore-out, relatieproblematiek, communicatieproblemen, bewustwording van jezelf en van je omgeving (hoe beweeg jij jezelf), grenzen stellen, het gevoel hebben dat je vast zit in je leven, loopbaancoaching (waar ben ik goed in, compentie onderzoek, wat zou ik nog meer kunnen of willen qua werk) en teamcoaching. Maar natuurlijk is iedere (levens)vraag welkom.

Mocht ik het gevoel hebben dat jouw vraag beter tot zijn recht komt bij een andere coach of behandelaar, dan verwijs ik je uiteraard door.

OVER HANNEKE HOPPENBROUWER

Vanwege mijn jarenlange ervaring als zzp-er, heb ik verschillende talenten kunnen ontplooien en ben zodoende breed inzetbaar. Ooit begonnen als secretaresse en Personal Assistant, kreeg ik later de kans om een ander pad te volgen welke mij leidde naar een carrière in Information Technology (IT). Onder andere door het lesgeven in de MS office software applicaties heb ik gemerkt hoe leuk ik het vind om ‘ingewikkelde’ materie begrijpelijk te maken en over te brengen op anderen. Mensen weten te enthousiasmeren in het schijnbaar onmogelijke blijkt een tweede natuur. Daarnaast ben ik een praktijk gestart waarbij ik als coach en trainer volwassenen en kinderen heb begeleid in hun dagelijkse voorkomen, zowel op het werk als op school en in hun thuisomgeving. Lees meer…

HOE GA IK OM MET MIJN CLIENTEN

In mijn praktijk word je gezien. Als mens, als geheel, als een totaalplaatje. Levensvragen, werk of communicatieproblematiek; alles is even belangrijk. De waarde (opnieuw) toekennen, daar ga ik je bij helpen. Twaalf jaar geleden begonnen als energetisch therapeut, merkte ik dat het coachen als vanzelf kwam. Daarom vind ik dat de term energiecoach beter bij mezelf past. Ik hou van oplossingsgericht bezig zijn en niet van oeverloze ‘werkzaamheden’. Maar het moet wel kloppen bij jouw energie en jouw persoon, dat staat voorop.

WERKWIJZE

Ik ben ervan overtuigd dat een succesvol traject start met wederzijds commitment. Als energiecoach zet ik me net zo hard in voor een bevredigend eindresultaat als de coachee. Samen gaan we voor het behalen van de gestelde doelen in een tempo dat past bij jouw persoon. Hierbij is mijn werkwijze holistisch. Dat wil zeggen dat ik altijd zal kijken naar de hele mens en niet alleen naar de gestelde vraag of doelstelling. Zodoende komt het mentale welzijn van mijn cliënten net zoveel aan bod als het emotionele, spirituele en fysieke aspect ervan. Ik werk online, persoonlijk in mijn praktijk op gepaste afstand, of in de natuur. Lees meer over mijn werkwijze…

EFFECTIEVE COACHING & COUNSELING; verbind jezelf!

Jouw hulpvraag en doelstelling wordt bij mij niet behandeld als een losstaand issue of als een feit. Mijn doel is om jou een zo compleet en overzichtelijk mogelijk beeld te schetsen over wie je bent, waar je vandaan komt en wat je beweegt. Pas dan kun je dingen veranderen en begrijp je waarom dit zo loopt in jouw leven. Daar kan je mee vooruit!
In balans, in je kracht.

 

ONDERWERPEN WAARMEE JE TERECHT KUNT IN MIJN PRAKTIJK

Adhd/Add, Afwijzing, Agressie, Allergie, Ambitie, Angst- paniekaanvallen, Balans, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blinde vlek, Blokkades, Boosheid, Burn out, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Contact met mezelf, Corona stress, Depressie, Eigenwaarde, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedragspatronen, Hoogbegaafdheid, Lichamelijke klachten, Menopauze, Onzekerheid, Overgangsklachten, Slaapproblemen, Spanningen, Stemmingswisselingen, Teveel in hoofd, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

 

PERSOONLIJK CONSULT IN MIJN PRAKTIJK

Omdat ik in ‘de breedte’ werk,  bied ik geen losse consulten aan maar een samengesteld pakket op maat, passend bij de situatie en hulpvraag. Hierdoor bestaat een traject uit minimaal 4 en maximaal 9 sessies van 1 tot 2 uur. Sessie 1 is het intakegesprek. Tijdens deze eerste sessie kijken we naar jouw hulpvraag, wensen en doelstellingen.  Bij een wederzijdse klik en een positieve uitkomst maak ik een trajectvoorstel en plannen we de tweede sessie.

COVID-19 EN ONLINE COACHING

Corona zorgt voor omdenken. We leven in een tijd waarin creativiteit een belangrijk aspect is wanneer het gaat om het voortzetten van ons werk en dagelijkse leven. In mijn geval betekent dat onder andere: hoe kan in mijn cliënten tegemoet komen wanneer ze niet langs kunnen in mijn praktijk.  Online coaching een prachtige manier om samen tot nieuwe inzichten te komen. Hierbij is het boeken van een losse sessie wel mogelijk. Een andere invalshoek kan namelijk net datgene zijn dat nodig is om jouw leven een nieuwe boost te geven.  Behoefte aan meer online sessies of wil je juist langskomen in de praktijk na ons gesprek? Alles is bespreekbaar en altijd in overleg.

TOOLS EN METHODIEKEN

In 2012 is mijn boek en kaarten set De Nieuwe Aarde frequenties verschenen. Hier heb ik energie-remedies bijgemaakt die ik veelvuldig inzet tijdens mijn sessies en trainingen. Verder maak ik gebruik van celzouten (Schüssler zouten) om de mineraalhuishouding te balanceren en aura/chakra healing.

INVOELEND, AUTHENTIEK, POSITIEF, ORIGINEEL en HUMORISTISCH

Dit zijn de eigenschappen die het meeste genoemd worden als ik mensen vraag: “hoe zie jij mij”?

Tijdens mijn sessies en trainingen kun je verwachten dat:

integriteit voorop staat;

ik jou altijd zie en hoor;

ik jou in je waarde laat;

ik positief ingesteld ben;

en

dat er af en toe ook gelachen wordt.

TARIEF

Ik vraag € 65,- per uur, exclusief celzouten en remedies.

Het intakegesprek is gratis.

Bekijk voor meer informatie mijn website: www.hannekehoppenbrouwer.nl 

 

 

Praktijkinformatie

Hanneke Hoppenbrouwer Coaching & Counseling

Hanneke Hoppenbrouwer

Braamsluiper 5
8121JN Olst
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Hanneke Hoppenbrouwer Coaching & Counseling
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.