Home > Vind hulp > De Nieuwe Aarde frequenties – Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer

Nieuwe Aarde coach en therapeut (De Nieuwe Aarde-frequenties)

Hanneke Hoppenbrouwer – Olst

Als energie coach ben ik breed gespecialiseerd en bied ik een scala aan methodieken. De belangrijkste zijn het werken met De Nieuwe Aarde frequenties remedies, celzouten en energieoverdracht. Ook leid ik therapeuten, coaches en behandelaars op die hiermee willen werken in hun praktijk.

Mocht ik het gevoel hebben dat jouw vraag beter tot zijn recht komt bij een andere coach of behandelaar, dan verwijs ik je uiteraard door.

OVER HANNEKE HOPPENBROUWER

Vanwege mijn jarenlange ervaring als zzp-er zowel in mijn praktijk als bij bedrijven, heb ik verschillende talenten kunnen ontplooien en ben daardoor breed inzetbaar. Ooit begonnen als secretaresse en Personal Assistant, kreeg ik later de kans om een ander pad te volgen welke mij leidde naar een carrière in Information Technology (IT). Onder andere door het lesgeven in de MS office software applicaties heb ik gemerkt hoe leuk ik het vind om ‘ingewikkelde’ materie begrijpelijk te maken en over te brengen op anderen. Mensen weten te enthousiasmeren in het schijnbaar onmogelijke blijkt een tweede natuur.  Zet dit naasat mijn werk als coach en energetisch therapeut, dan begrijp je dat er super mooie combinaties zijn te maken op deze manier. Lees verder..

HOE GA IK OM MET MIJN CLIENTEN

In mijn praktijk word je gezien. Als mens, als geheel, als een totaalplaatje. Levensvragen, werk of communicatieproblematiek; alles is even belangrijk. De waarde (opnieuw) toekennen, daar ga ik je bij helpen. Vijftien jaar geleden begonnen als energetisch therapeut, merkte ik dat het coachen als vanzelf kwam. Daarom vind ik dat de term energiecoach beter bij mezelf past. Ik hou van oplossingsgericht bezig zijn. Mijn aanpak is altijd in samenwerking met jouw energie, dat staat voorop.

WERKWIJZE
Mijn werkwijze is holistisch. Dat wil zeggen dat ik altijd zal kijken naar de hele mens en niet alleen naar de gestelde vraag of doelstelling. Zodoende komt het mentale welzijn van mijn cliënten net zoveel aan bod als het emotionele, spirituele en fysieke aspect ervan. Ik werk online, persoonlijk in mijn praktijk, of in de natuur. Lees meer over mijn werkwijze…
EFFECTIEVE COACHING & COUNSELING; verbind jezelf!

Jouw hulpvraag en doelstelling wordt bij mij niet behandeld als een losstaand issue of als een feit. Mijn doel is om jou een zo compleet en overzichtelijk mogelijk beeld te schetsen over wie je bent, waar je vandaan komt en wat je beweegt. Pas dan kun je dingen veranderen en begrijp je waarom dit zo loopt in jouw leven. Daar kan je mee vooruit!
In balans, in je kracht.

 

ONDERWERPEN WAARMEE JE TERECHT KUNT IN MIJN PRAKTIJK

Adhd/Add, Afwijzing, Agressie, Allergie, Ambitie, Angst- paniekaanvallen, Balans, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blinde vlek, Blokkades, Boosheid, Burn out, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Contact met mezelf, Corona stress, Depressie, Eigenwaarde, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedragspatronen, Hoogbegaafdheid, HSP, Lichamelijke klachten, Nieuwe Aarde energie en transformatieklachten, Menopauze, Onzekerheid, Overgangsklachten, Slaapproblemen, Spanningen, Stemmingswisselingen, Teveel in hoofd, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

 

PERSOONLIJK CONSULT IN MIJN PRAKTIJK

Omdat ik in ‘de breedte’ werk,  bied ik meestal geen losse consulten aan maar een samengesteld pakket op maat, passend bij de situatie en hulpvraag. Hierdoor bestaat een traject uit minimaal 3 en maximaal 9 sessies van 1 tot 2 uur. Eerst houden we een intakegesprek waaruit je hulpvraag naar voren komt. Dat is altijd gratis. Bij een wederzijdse klik en een positieve uitkomst maak ik een trajectvoorstel. Tijdens de eerste – echte-  sessie kijken we opnieuw naar jouw hulpvraag, wensen en doelstellingen.

COVID-19 EN ONLINE COACHING

Corona zorgt voor omdenken. We leven in een tijd waarin creativiteit een belangrijk aspect is wanneer het gaat om het voortzetten van ons werk en dagelijkse leven. In mijn geval betekent dat onder andere: hoe kan in mijn cliënten tegemoet komen wanneer ze niet langs kunnen in mijn praktijk.  Online coaching een prachtige manier om samen tot nieuwe inzichten te komen.  Een andere invalshoek kan namelijk net datgene zijn dat nodig is om jouw leven een nieuwe boost te geven.  Behoefte aan meer online sessies of wil je juist langskomen in de praktijk na ons gesprek? Alles is bespreekbaar en altijd in overleg.

TOOLS EN METHODIEKEN

In 2012 is mijn boek en kaarten set De Nieuwe Aarde frequenties verschenen. Hier heb ik energie-remedies bijgemaakt die ik veelvuldig inzet tijdens mijn sessies en trainingen. Verder maak ik gebruik van celzouten (Schüssler zouten) om de mineraalhuishouding te balanceren en aura/chakra healing.

INVOELEND, AUTHENTIEK, POSITIEF, ORIGINEEL en HUMORISTISCH

Dit zijn de eigenschappen die het meeste genoemd worden als ik mensen vraag: “hoe zie jij mij”?

Tijdens mijn sessies en trainingen kun je verwachten dat:

integriteit voorop staat;

ik jou altijd zie en hoor;

ik jou in je waarde laat;

ik positief ingesteld ben;

en

dat er af en toe ook gelachen wordt.

TARIEF

Ik vraag € 65,- per uur, exclusief celzouten en remedies.

Het intakegesprek is gratis.

Bekijk voor meer informatie deze website: www.hannekehoppenbrouwer.nl  

En deze website: www.dnafrequenties.com

Graag tot ziens!

Praktijkinformatie

De Nieuwe Aarde frequenties – Hanneke Hoppenbrouwer

Hanneke Hoppenbrouwer

Braamsluiper 5
8121JN Olst
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met De Nieuwe Aarde frequenties – Hanneke Hoppenbrouwer
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.