Home > Vind hulp > Coaching By U

Rust en balansbrenger

Coaching by U

Dé rust- en balansbrenger!

Het is nu tijd voor jou!

Wanneer de zorg voor anderen (gedeeltelijk) wegvalt kun je gevoelens van onrust en ontevredenheid ervaren. Stress omdat je leven opeens zo doelloos lijkt “is dit alles…..?” Reden tot piekeren waardoor je ‘s nachts vaak wakker ligt. Overdag ben je hierdoor vermoeid wat zich uit in stemmingswisselingen en ongezonde sfeer thuis of op de werkvloer.

Je voelt dat er iets moet veranderen, maar hoe?

Ik help je hierbij zodat je weet wat je wilt en daarin krachtige keuzes maakt. Zodat je weer in balans komt en het gevoel van vrijheid en innerlijke rust ervaart. Je gaat positiever door het leven en doet waar je gelukkig van wordt.

Mijn coaching richt zich op vrouwen in de midfase van hun leven. In deze fase ontstond er bij mij een sterke behoefte aan verandering. Hét moment om aandacht te schenken aan mijn zelfontwikkeling.

Mijn altijd aanwezige nieuwsgierigheid voor wat er in mensen omgaat en behoefte aan verandering brachten me op het pad van coaching. De professionele coachingopleiding heeft me veel over mezelf geleerd om zodoende jou op natuurlijke en intuitieve wijze te kunnen begeleiden.

Iedereen is anders. Daarom zie ik jou als een uniek mens en zal mijn doortastende, creatieve vraagstelling en oefeningen altijd afstemmen op jou als persoon.

Door mijn vrolijke maar rustige uitstraling creëer ik een vertrouwelijke sfeer waarbij jij je prettig voelt en gemakkelijk open kunt stellen.

Werkwijze

De intake is een gratis kennismakingsgesprek waarbij we elkaar beter leren kennen en de hulpvraag duidelijk krijgen. Is de klik er en wederzijds vertrouwen, dan maken we definitieve afspraken en gaan aan de slag.

Naast reguliere methodes zet ik muziek(teksten) in om blokkades weg te halen.

Tijdens het coachtraject schenk ik aandacht aan eventuele overgangsklachten die een rol kunnen spelen in deze levensfase.

Let’s go!

Dus ben jij er aan toe om jouw verborgen gevoelens onder ogen te zien? Passies, drijfveren en kwaliteiten te herkennen? Wil jij ontdekken wie je echt bent, weten wat je belemmert en versterken wat jou stimuleert om doelen te bereiken? Laten we er dan samen voor gaan. Geef je huidige situatie of functioneren een boost of sla een geheel nieuwe weg in!

Praktijkinformatie

Coaching By U

Ulrike Walker
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Coaching By U
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.