Home > Vind hulp > Coaching bij 22

Coaching bij 22, voor nieuwe kleur in je leven

Stress en burn-out klachten

Herstel, stel bij en vind jezelf terug!

Ervaar jij stressklachten, of ben je (bijna) in een burn-out beland? Wil jij herstellen naar een leven met nieuwe veerkracht, waarin je je niet elke dag gespannen of moe voelt?

Hoe zou het zijn als je de situatie waarin je nu zit weer kunt ombuigen, en meer grip krijgt op hoe je vanaf nu door het leven gaat. Hoe zou het zijn als je uitgerust wakker wordt, gewoon de dingen kunt doen die je wilt doen, zonder daar tegenop te zien of er gewoonweg helemaal geen energie meer voor hebt?

Ik ben Anja Poot, heb een eigen coachingspraktijk in Leerdam waar ik mensen zoals jij begeleid naar herstel. Je klachten kunnen werkgerelateerd zijn, maar ook jouw privésituatie kan uitgangspunt zijn. Naast coaching ben ik ook getraind om energetisch te werken, je kunt bij mij voor een reading of healing terecht, ter ondersteuning van een coachtraject of als losse sessie.

Met deskundige coaching kun je sneller de draad van je leven weer oppakken, doordat je zicht krijgt op hoe jij dat nou doet, dat leven van jou. Hoe kun je doordachte keuzes maken die ook van binnen goed voelen, waar je echt achter kunt staan?
Zonder diep in het verleden te gaan graven, kunnen we samen kijken hoe je leven er nú uitziet, en hoe je dat weer vorm kunt geven zodat je jouw toekomst weer zonnig voor je ziet. In een herstelcoachingstraject ligt de focus allereerst op opladen, waarbij je vervolgens aan de slag gaat met jouw persoonlijke dilemma’s en veerkracht.

Burn-out, terug naar werk?

Zit je in een burn-out en ben je niet meer in staat je werk te doen? Of je klachten nu werkgerelateerd zijn of niet, ook voor je werkgever is het fijn als je sneller herstelt en niet terugvalt. Veel werkgevers bieden daarom financiële ondersteuning voor een herstelcoachingstraject bij burn-out.
In een traject verdeeld over een aantal maanden kijken we samen naar wat er anders moet en anders kan.

Lees meer over mijn coachingspraktijk op Coachingbij22.nl. Wil je snel aan je herstel gaan werken? Neem contact op voor een gratis kennismakingssessie waarin ik je een aantal tips kan meegeven.

 

Praktijkinformatie

Coaching bij 22

Anja Poot

Schaikseweg 22a
4143HE Leerdam
  • In de praktijk